Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
P Vergouwe

Beet

09-09-10 Teneuzen

10 reacties

Koos 09 September 2010
Vlgs. mij is het een jong zeehondje, aaaah wat zielig.
Koos 09 September 2010
Vis is bijna niet te zien. Zeer onscherp.
Piet 09 September 2010
Onscherp Koos? Even bij de opticien langs.
-- 10 September 2010
Gewoon begrijpen dat we je eeuwige gezeur meer dan zat zijn.
++++++ 10 September 2010
Is dit nou om dat hoekje ?
Piet 10 September 2010
++++++- Geraden.
De Einder 10 September 2010
...en de horizon staat scheef. Gemiste kans!
Jorinda 10 September 2010
Quote:"Gewoon begrijpen dat we je eeuwige gezeur meer dan zat zijn" @ -- -: Als je ik bedoeld, wil je dat dan ook schrijven? En niet "we" Praat voor jezelf en laat de rest van ons erbuiten.
Klaas 10 September 2010
Tja, Piet dit zat er aan te komen. Als deze foto gemaakt is met een camera op een telefoon dan is dit een topper. Voor een digitale spiegelreflex met een geweldige lens gewoon een leuke foto. Kortom pas op met oordelen en adviezen. Met sommige camera kan een foto niet beter. Niet iedereen heeft geld voor het beste van het beste. En soms plaats je een foto omdat deze gewoon leuk is. Misschien technisch dan wel niet de beste maar wel leuk.
Piet 10 September 2010
Met een heel groot deel van het betoog van Klaas ben ik het eens. Mijn mening over deze foto is dezelfde als die van Klaas; is wel met een reflex, maar geen toplens gemaakt. Leuk vind ik dus een prima omschrijving. Van een simpele camera kun je geen topfoto's verwachten. Maar dat de maker kijkt, ( of niet kijkt) wat er wel of niet opkomt, heeft weinig met de camera te maken, maar alles met de maker. Bovendien zijn mijn hints; (want meer zijn het niet), niet bedoeld voor de mensen die er niets mee willen, die kunnen ze gewoon overslaan. En wie alleen maar applaus wil, kan dat er even bijzetten.