Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Chinta

Wat is dit?

8 reacties

Marco 03 September 2010
Beste Chinta, in plaats van met een digitale wegwerpcamera alles te fotograferen wat los en vast zit kun je wellicht zelf wat onderzoek doen naar de naam en soort van dit insect. Maar ja da's waarschijnlijk te moeilijk voor je.
j-p 03 September 2010
Ja...die Marco houdt wel van scherpe kritieken!!!
eddy Axel 03 September 2010
ik weet ook niet welk dier dit is ik zou waarschijnlijk ook een foto genomen hebben marco weet niet waarom je dit zegt maar iedereen even in zijn waarde laten graag als jij zo goed bent in de namen van insecten en foto's nemen plaats dan een positive bericht en niet zo raar bericht zoals je hier vanavond deed professor marco
Paul 03 September 2010
Marco , zie vorige foto van dit persoon. Denk dat je jouw frustratie's beter ergens anders kwijt kan raken. En dan ken ik jou niet eens en de plaatser van de foto's ook niet. Heb je soms zelf geld te weinig om je begeerde camera te kopen? Groeten, Paul.
jan@ 03 September 2010
Het lijkt op een Cicade,maar op de foto niet duidelijk genoeg te zien om met zekerheid te benoemen,grt jan.
RvdH 03 September 2010
J.C. oftewel Je Zus Christa. Ik kom hier eigenlijk nog niet zo lang en ook nog niet zo vaak, maar het valt me in die korte tijd wel op dat er hier verschikkelijk veel zeikers en zeuren zitten. Allemaal betweters, heel veel die denken de wijsheid in pacht te hebben, heel veel die zonder enige schroom een ander afkraken. Tsjonge, tsjonge, is het zo moeilijk om te proberen je fatsoen te bewaren, voor zover je dat al hebt. Laat een ieder in zijn waarde en laat een ieder trots zijn op wat hij binnen zijn/haar mogelijkheden presteert.
Vincent 04 September 2010
RvdH, jij heb helemaal gelijk. Ik kan het niet beter zeggen. Geniet gewoon van wat iemand maakt.
Kees Feijtel 04 September 2010
Chinta, ik heb het voor je opgezocht. het is m.i. cicadella viridis (groene cicade) en het lijkt mij een vrouwtje want de mannetjes zijn bruin. RvdH en Vincent, jullie hebben gelijk, wat ik nog wil aanvullen bij Vincent is ,als je niet geniet lever dan opbouwende kritiek of hou je mond. Gr.