Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
joop verhage

verweerd paalhoofd

9 reacties

Piet 02 september 2010
Goed idee. Wat donkerder zou het nog mooier zijn en bovenin heeft ie wat te weinig ruimte. Een staande opname was beter geweest.
sjonge jonge 02 september 2010
Nou heb je op de laatste 3 foto's van deze man commentaar geleverd. Vind je jezelf nou ook niet een beetje vermoeiend en betweterig, om niet te zeggen irritant? Stukjes van de ene foto afknippen, de volgende is te flets en weer een andere had staand gefotografeerd moeten worden. Zucht! De ene foto die wel je goedkeuring weg kan dragen is waarschijnlijk vanwege de rechte horizon. Dat jij weet hoe het wel moet weten we nu wel hoor, dat hoef je niet elke keer weer neer te typen.
Piet 02 september 2010
Deze 3 foto's vond ik de moeite waard om commentaar op te leveren. Het jouwe heb ik gemist.
sjonge jonge 02 september 2010
Oh, dus de rest van de foto's hier zijn allemaal zo waardeloos dat ze geen kritiek van je verdienen? Je gaat je gang maar hoor. Ik zie hier steeds vaker commentaar op jouw reacties. Ik zie zonet zelfs een met opzet scheef gemaakte foto voor je. Niet iedereen plaatst hier zijn of haar foto's om les/advies of tips te krijgen van Piet, maar dat krijgen velen ongevraagd toch. Dat wil niet zeggen dat je er naast zit met sommige tips. Mijn commentaar? Daar zit niemand op te wachten. Voor jou maak ik even een uitzondering.
[email protected] 02 september 2010
Mooie serie joop,vooral die pokkefoto,s vind ik erg mooi !
joop 02 september 2010
Zeg [email protected] als je mijn foto niet mooi vindt mag je het gewoon zeggen hoor! Maar om het nou gelijk over Pokkenfoto`s te hebben. Haha.
Commentaar. 02 september 2010
Jammer dat je op deze site steeds meer van die chagrijnige negatieve reakties tegenkomt als die van sjonge2 ,,wie denkt boven kritiek te staan ,zich er aan stoort,of geen commentaar op zijn foto,s wil of kan verdragen , of niet wil weten wat anderen van zijn foto,s vinden ,kan de mogelijkheid tot commentaar uitschakelen.
joop 02 september 2010
Zeg Sjonge jonge, ik kan me jeirritatie voorstellen; Piet komt soms wat leraarachtig over maar ik denk dat hij het goed bedoeld. Ga mekaar nou niet zwart zitten maken, dat lokt alleen maar meer negatieve reakties uit.
Piet 03 september 2010
Misschien kom ik leerachtig over, Joop, maar het enige wat mijn bedoeling is, is; mijn ervaring delen. Niemand hoeft mijn hints, (want meer zijn het niet). op te volgen. Maar als je het nooit probeert, zul je ook niet weten of ze zinvol zijn.

Trefwoorden
paalhoofd