Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
Ad Schoe

SCHEEF

Speciaal voor (ZEUR)Piet

13 reacties

-- 02 september 2010
hahahahahahahahahahaha
mop 02 september 2010
Geweldigggggggggggggggg..........lachennnnnnnnnn.Is die scheef??? Zag ik niet hoor...
criticus 02 september 2010
Kinderachtige reacties. Piet heeft volkomen gelijk als hij opmerkingen plaatst over scheve een horizon. Als je je hobby fotografie ook maar een ietsepietsie serieus neemt zorg je er gewoon voor dat de horizon recht staat voor je een foto plaatst!!!!!!!!!
Ad Schoe 02 september 2010
@criticus Ik ben het helemaal eens met je. Maar dat hoeft toch niet bij iedere foto die scheef is? Op die manier komt het bij mij, en bij vele anderen, over als gezeur.
@criticus 02 september 2010
Even goed nadenken en dan zal het je wellicht duidelijk zijn dat hier niet alleen "serieuze hobbyisten" foto's plaatsen, maar ook "doodgewone volbloed amateurs", die het leuk vinden hun geschoten plaatjes met anderen te delen. Die mensen zitten echt niet te wachten op welk commentaar dan ook. En misschien is een beetje commentaar niet eens verkeerd, maar het begint zo langzamerhand heel vervelend te worden om bij iedere foto waar iets aan mankeert steeds weer het zelfde gezeur tegen te komen.
criticus 02 september 2010
Juist en daar gaat het dus om.... beetje zelfkritiek. De rommel hou je toch gewoon voor je eigen familiealbum?
Gooff 02 september 2010
Poeh poeh Is het niet zo dat deze site voor een ieder is bedoeld.En niet alleen voor diegene die denken dat ze perfecte foto's maken,omdat ze toevallig op een fotoclubje hebben gezeten..Lijkt wel of ze er alles van af weten,omdat ze af en toe ook eens een goeie foto neerzetten.Opbouwende kritiek....prima.Maar aan bijna iedere foto een negatieve sneer te geven .Daar zit dus echt niemand op te wachten.Laat iedereen in zijn waarde! En wat de 1 rommel vind,vind de ander misschien wel mooi..........Nog veel plezier hier op deze site.Voor ons allemaal en iedereen.!!!!!
RvdH 02 september 2010
Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Hier kunnen de Pieten, de Bassen en de Walten het mee doen. Nu maar afwachten of ze het eindelijk begrijpen.
Ad Schoe 03 september 2010
@Gooff en RvdH Dank u.
+++++ 03 september 2010
die Gooff en RvdH die weten waar het om gaat, dit is een open site bekeken door Amateurs misschien profs maar bovenal liefhebbers . En als een foto word aangeklikt is er intresse door gewekt . Oordeel voor jezelf en kijk ook naar de titel dat is ook belangrijk zoals bij deze foto waarschijnlijk met een knipoog en maar een beetje serieus voor de uitlokking bij de krietiekeling en dat lijkt mij goed gelukt Ad , toch mooi ?
Piet 03 september 2010
25 %?
Ad Schoe 05 september 2010
@+++++ En zo is het.
Deze 29 september 2010
fotosite moet je niet serieus nemen.Het is al meer gezegd.Je kunt je eigen foto's door veelvuldig op de muisknop te klikken tot in het oneinig "aantal keren" omhoog klikken als zijnde" meest bekeken".En als je bij "best gewaardeerd", ook maar 1 iemand hebt,die om wat voor reden je foto liever afkraakt met 1 ster,kom je nooit meer op 5 sterren en bij 2 X met 1 ster, haal je bijna nooit meer dan 3 sterren. Over het plaatsen van kritiek maar te zwijgen. Ieder kan onder pseudoniem van Piet of als Criticus zijn commentaar leveren. Foto's kun je gewoon plaatsen met een fictief (niet bestaand) e-mail adres en naam. Dubbele foto's, rotzooi,alleen gekleurde vlakken(jpeg) kun je allemaal plaatsen. Dat in ogenschouw genomen,kun je alleen maar concluderen dat deze fotosite slechts een farce is en altijd al is geweest.