Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Henco

Sarah bezoekt Sail 2010

Als kado wilde ze graag naar de Sail

6 reacties

Tja 21 August 2010
Sorry, maar de foto kan me niet bekoren. Het lijkt wel of de mensen naast haar geirriteerd zijn omdat ze OP de bank staat i.p.v er op gaat zitten.
Piet 21 August 2010
Lekker asociaal ja..
Arie 21 August 2010
Mag ik ff hardop denken ?! Hij/zij die de foto heeft ingestuurd is gewoon heel blij met Sara (misschien kado voor haar 50 ste verjaardag ??? ). Henco is kennelijk geen fotograaf en heeft zomaar wat gedaan. Ach dat kan toch ook. Laat um.
abraham 21 August 2010
Nog gefeliciteerd Sarah. Een leuk kado om een dagje naar Sail te gaan. Met dat mooie weer zal het best een bijzondere dag zijn geweest.
Tja 21 August 2010
Allereerst, SARA gefeliciteerd. (Sorry dat ik dat bij mijn eerste bericht niet meteen heb gedaan. het was overigens niet mijn bedoeling om de fotograaf af te kraken / belachelijk te maken hoor. Als dat zo overgekomen is, sorry ! Ik beoordeelde de foto puur technisch en kreeg de indruk dat die andere mensen niet zo blij waren. En laten we eerlijk zijn, echt vrolijk kijken ze niet.... ;-)
henco 22 August 2010
Wel leuk de reacties Henco heeft idd " boven het hoofd" afgedrukt omdat het te druk was werd het dit snapshot. Sara staat op een vangrail achter A'dam CS de anderen hadden last van de zon net als henco maar probeer je maar eens te bewegen tussen 300.000 anderen.