Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 19
j.f

niks

ik zal hier geen foto,s meer plaatsen. ben er helemaal klaar mee. heb de foto van mijn nichtje laten verwijderen .ze wou het zelf,maar hier in zeeland zijn ze er kennelijk nog niet klaar voor.hij stond bij menselijk.gaan jullie maar lekker door met foto,s voor elkaar enz. en ga vooral door om elkaar af te maken met jullie lullige opmerkingen .er zijn mensen die een foto plaatsen om iets te laten zien en niet of de foto goed is. de groetjes. ik zal ook geen antwoord meer geven.

6 reacties

Ruitje 19 August 2008
Nou jammer en spijtig niet te veel van aantrekken dan van de opmerkingen is niet persoonlijk bedoelt en ieder mag toch een mening hebben of geven door je foto plaatsen maak je kwetsbaar maar moet je tegen kunnen of niet. Vind deze foto wel leuk en toepasselijk zo je maar ook uit negatieve dingen ontstaan weer positieve momenten gewoon doorgaan je niet laten remmen door de opmerkingen van anderen.
Anneke Bakx 19 August 2008
Ruitje heeft wel gelijk, maar ik stoor me er ook aan, aan dat gebral en gekritiseer. Voor mij was de lol er laatst ook behoorlijk af, vooral omdat ik erg ziek was en dan zit je niet op dat soort gekleineer te wachten. Mensen weten maar al te vaak hun zwakke punten (die worden er al van jongs af aan ingestampt) maar niet hun sterke punten. Succes J.F.!
criticus 19 August 2008
@ Anneke Met dat gebral doel je op die mosselterroristen neem ik aan..... En je bent zeker vergeten dat j.f zo'n 6 weken geleden begonnen is met deze FOTO site te misbruiken als politiek forum met haar gezeur over d'r camper
Anneke Bakx 19 August 2008
Bedoel ik helemaal niet. Mensen mogen hier best een statement maken,vind ik. Nee, ik bedoel meer het afkatten van foto's, zonder opbouwende mededelingen erbij. Dat is zo makkelijk, jongens!
Jeroen van Westen 20 August 2008
Inderdaag nogal een kwal die criticus. Mij valt op dat hij echter nogal eens gelijk heeft. Foto's plaatsen op een fotosite met als enig doel politiek bedrijven (mosselen campers) hoort gewoon niet!! Ook zijn fototechnisch commentaar is heel vaak terecht vind ik ( niet die laatste serie sarcastiche commentaren dan), het zou geen kwaad kunnen als de mensen die hier foto's zetten wat beter naar hun werk keken voor plaatsing, het zou de kwaliteit van deze site ten goede komen.
criticus 23 August 2008
Bedankt voor het compliment Jeroen, maar kritiek wordt hier over het algemeen niet op prijs gesteld. Er worden hier regelmatig foto's geplaatst van zeer hoge kwaiteit hoor doe maar eens een zoekopdracht met "André Janse" bijvoorbeeld. Foto's van topkwaliteit zoals je zult zien. En even voor de goede orde... criticus is dus NIET André Janse!! was het maar waar

Trefwoorden
niks