Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
karel claessens

de Maas Limburg

8 reacties

Piet 05 August 2010
Moooie foto's.
mage 05 August 2010
Prachtige foto!!
sonja 05 August 2010
hele mooie foto!
Eddy kroes 05 August 2010
Prachtige foto,s,maar dit vind de mooiste.
Elvira Taelman 05 August 2010
Prachtig!
Roger@ 05 August 2010
Ik vind je tegenlichter het mooist, deze is ook mooi, maar hier had van mij van onder een stuk af gemogen of een stuk lucht, om je horizon wat uit de midden te laten. Het geeft je foto wat meer diepte en hij kijkt wat lekkerder. Dit is persoonlijk hoor.
Gelukkig 05 August 2010
Gelukkig dat je er bij zet dat het jouw persoonlijke mening is Roger. Maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet. Je mag het wel achterwege laten. We zitten helemaal niet te wachten op al die zeikreacties. Het is gewoon een prima foto, heel erg mooi en de compositie, daar is niks mis mee. Prima gedaan Karel !!
Roger@ 06 August 2010
@Gelukkig, leuke naam trouwens, het is maar een advies hoor. Ik weet dat Karel daar niet met zit hoor,ik ken hem namelijk persoonlijk heel goed.Hier heeft hij meer aan dan al dat andere commentaar van jullie. Altijd dat zelfde gezeik. Ik kan wel merken dat je nog een beginneling of helemaal geen fotograaf bent. Ik ben je naam ook nog nooit tegen gekomen hier. Want het eerste wat je leert bij fotografie, is de horizon uit het midden te laten. Maar ja, ga lekker zo door. dan zul je het nooit leren.