Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
hans colijn

Laura Dekker begint haar wereldreis

5 reacties

frans 04 August 2010
ja hans nou weten we onderhand wel dat die zeiler op zee is, na de fietsende neger in de giro hebben we nu het zeilmeisje dat een hype is,wat zal de volgende onzin zijn in de media???
optimist 04 August 2010
Hoezo onzin, dat een man spontaan een stukje mee fietst op die manier vond ik wel leuk. En wat Laura Dekker betreft vind ik het knap wat ze doet ik zou het niet durven. Kijk enerzijds als zij mijn dochter was geweest weet ik niet of ik dit had toegestaan maar anderzijds dankzij mensen als haar is wel de wereld ontdekt. En een mens moet de kans krijgen om zijn of haar dromen na te leven. Laura veel succes
zeeuw 04 August 2010
zker ik sluit me erbij aan optimist!mensen gunnen elkaar niets en ja ze is jong maar als ze durft en wilt!ik zou t ook wel willen maar ik zou t niet alleen durven!vind t knap van haar.en ik weet zeker dat zei niet om al die media hebgevraagt die komen uit zichzelf.omdat ze zonodig eerst naar de recht zaak moest enzo.wens haar een goeie reis!en hoop voor haar dat ze geniet en veel leert over de wereld.en ja er kan van alles gebeuren maar hier in ons koude kikkerlandje thuis kan ook van alles gebeuren kijk naar al die overvallen en meisje milly boele verschrikkelijk die was gewoon in haar eigen huis.in ons koude kikker landje kan je ook niemand vertrouwen en gebeuren ook de ergste dingen.
P . Saman 05 August 2010
Laura staat er netjes op. Door al die lichte kleuren van het schip en zeilen zou in dit geval een donker randje de foto opwarderen. Goede vaart.
Schoolinspecteur 06 August 2010
Zeeuw, heb jij al eens geprobeerd je kinderen voor de vakantie een week eerder van school te halen, omdat jouw vakantie wegens je werk niet anders uitkwam. Dat dat verwend nest in haar eentje de zee op gaat, dat is puur de verantwoordelijkheid van haar ouders. Maar oké, als het onverhoopt toch mis mocht gaan, dan ook niet zeuren !! En de schoolinspectie, die heeft een taak minder, ze hoeven geen toestemming meer te geven voor vervroegd schoolverlet.