Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Ron Slabbekoorn

Zomeravond

Spoorlijntje Goes - Borsele , een mooie jongedame op een mooie zomeravond op een mooi oud spoorlijntje ;-)

8 reacties

c 30 juli 2010
heel mooi
P . Saman 30 juli 2010
Fraaie stootblokken. Ookal is het dan wel een oud spoorlijntje , als er toch gebruik van wordt gemaakt met oude treinvoertuigen blijft het een gevaarlijke onderneming. Het kan bestuurders van een trein de stuipen op het lijf jagen. Foto is geslaagd.
marco.p 30 juli 2010
Mooi opname !
Jo 30 juli 2010
Mijn zomer kan niet meer stuk,erg leuk gedaan.
de vries. 06 augustus 2010
stomme foto wat als er toch een trein komt?dan is er geen jonge dame meer. en voor nabestaande van ,.....mensen die hierdoor zijn overleden ook niet echt leuk he zo een foto te zien op de rails.
Dieta 16 augustus 2010
Eiegnlijk heb ik geen zin om op bovenstaande te reageren, maar ik doe het toch. Dit is nl. beslist niet de "normale"spoorlijn, ik ben toch zeker niet gek. Dit is savonds bij stoomtreintje goes- borssele...daar rijden ze alleen overdag en een heel enkele keer savonds, maar ik had uitgezocht of ze wel of niet savonds zouden rijden. En ja dat laatste heb je wel gelijk in hoor....daar heb ik niet bij nagedacht.....en ik ben zeker van plan nog heel veel stomme foto's te maken!!!! Het is maar dat je het weet!!!!
Bep 27 september 2010
erg leuke foto hoor Dieta. goed gedaan. en als je aan alles moet denken voor je wat gaat doen dan blijf er niet veel over. probeer er boven te staan,als je kritiek krijg.
---- 14 januari 2011
Mooi!!