Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
A. Francke

Moonlight in Zoutelande

10 reacties

Piet 24 juli 2010
Mooie foto. Nog wel even rechtzetten. Het onderste deel vind ik er weinig aan toevoegen.
nvt 24 juli 2010
Ik zat al op je commentaar te wachten Piet. Het wordt voorspelbaar.
Piet 24 juli 2010
Dan heb ik toch bereikt, dat jij er met min of meer dezelfde ogen naar kijkt als ik. Bedankt.
nvt 24 juli 2010
Regelmatig zie ik ook schoonheidsfoutjes op foto's, maar ik heb niet de neiging om iedereen daar om de haverklap op te wijzen en mijn stempel op elke foto die hier langskomt te drukken.
Piet 24 juli 2010
Dan begrijpen we elkaar verkeerd. Mijn opzet is, de mensen meer bewust te laten omgaan met hun camera. Diverse keren heb ik daarvoor ook al waardering gekregen. Ook personen die zeiden; "daar heb je hem weer". Maar er in 1 adem aan toevoegden, dat ze er veel van geleerd hadden.
A. Francke 25 juli 2010
Bedankt Piet. Het onderste deel is juist typisch voor Zoutelande, met zijn boulevard enzo. Een foto van een maantje in de zee is overal ter wereld te maken.
Commentaar kost niks ! 25 juli 2010
Niks mis met deze foto. Wat zou er rechtgezet moeten worden ? De lijn van de leuning ? De lijn van het pad ? Of misschien de lijn van de golfbreker ? Dat pad past prima in de gehele compositie. En vervelend ja, steeds weer dat gezeur van zo'n betweter. Ik kijk er toch met een paar andere ogen naar dan Dhr. Piet. Ik probeer dat te zien wat de fotograaf op het moment van schieten mooi genoeg vond om vast te leggen. En dan mag iedere lijn zo lopen als de fotograaf hem op dat moment ziet. En tot slot: niet iedere foto hoeft een kunstwerk te zijn.
Piet 26 juli 2010
Er is wat te zeggen voor de kijk van de maker. En als hij het bewust zo heeft gedaan; zo laten. Dat is juist wat ik bedoel; weten wat je doet. En een scheve horizon is slordig.
Commentaar kost niks ! 31 juli 2010
Er zijn weinig van Gogh's waar de horizon recht staat. De horizon moet je zien in het perspectief van de gehele compositie. Ik zie trouwens helemaal niet dat je "dat" bedoelt. Je verveelt de mensen een beetje met dat eeuwig gez..k van je en ik lees in je commentaar in het geheel niets over weten wat je doet. Het gaat er alleen over wat jij vind en daar zitten we nu net niet op te wachten.
mop 04 september 2010
Piet get a life.