Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
2964

boerin

8 reacties

Piet 23 July 2010
Een mooie meid in een mooie klederdracht voor een mooi boerderijtje. Toch lijkt het niet bij elkaar te horen. Dat stuk asfalt past er zeker niet bij. Ik kan het geen gelukkige combinatie vinden.
Jo 23 July 2010
Leuke foto,de bewoner had wel meegewrkt om bij de voordeur of blinden te posren.
--- 23 July 2010
Leuke serie!
Jan 23 July 2010
Piet, dat asfalt ligt daar nu eenmaal, dus het past er perfect bij, want het is een weergave van de realiteit. Heel erg leuke foto's allemaal!
Matty 23 July 2010
Mooie landelijke foto's,en scherp heel goed gedaan.
Ada 23 July 2010
Een prachtige serie!
Piet 23 July 2010
Jan, als je een weergave van de realiteit wilt laten zien, zul je eerst eens een lens moeten uitvinden, die letterlijk alles registreert. Je kunt nooit meer dan een deel van de realiteit laten zien. De kunst is, storende elementen, (hoe reeel ook), te vermijden of verdonkeremanen. De suggestie van Jo bv. verdient navolging.
Compliment 23 July 2010
Piet, als je niets anders te doen hebt dan zeuren, ga dan in de politiek, maar kraak geen foto's af van mensen die gewoon leuke kiekjes maken van leuke onderwerpen. Lekker belangrijk wat voor lens je daarvoor gebruikt! De kwaliteit is nu eenmaal dat er asfalt op de dijken liggen, we leven niet meer in de jaren 40!!! Nogmaals mijn complimenten voor de ontzettend leuke foto's!

Trefwoorden
klederdracht boerin