Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Blas

Natuurlijke schoonheid: de canyons van Sil

Tussen Lugo en Ourense loopt de "Rio SIL", deze mond uit in de Rio Miño, de natuurlijke grens tussen Spanje en Portugal in het noorden. De loop van de Sil kenmerkt zich door oa deze canyons.

3 reacties

Piet 14 augustus 2008
Deze foto heeft het manco van veel foto's in berggebieden, voor je gevoel maar even verderop zijn de kleuren niet helder meer, maar blauwig. Op de foto altijd meer, dan in je herinnering. Vooral foto's, genomen rond de middag hebben daar last van. Een goede regel is, in die tijd dergelijke foto's niet maken. Een skylight filter dempt het effect wel iets.
Ikke 14 augustus 2008
Als je de omschrijving leest Piet, dan zou je ook tot de conclusie kunnen komen dat het helemaal niet om de kleuren gaat maar om de natuurverschijnsel van zo'n kloof waar rivier door heen loopt! Ik denk dat de naam van de foto: natuurlijke schoonheid daar op doelt! En het is dan ook zo: een wonder der natuur. Moet wel indrukwekkend zijn geweest om dat met het blote oog te zien!
Piet 15 augustus 2008
Natuurlijk had ik de omschrijving gelezen, maar mijn commentaar is duidelijk,(dacht ik), voor de foto bedoeld. Als je geluk hebt, en dat heb je soms nodig, maak je deze foto onder de ideale omstandigheden en met de juiste kleuren, dan maakt ook het natuurverschijnsel een veel grotere indruk.