Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 104
gekko's

PROTEST!!!!!!

De provincie Zeeland ( ...! ) heeft toestemming verleend om zilvermeeuwen te verjagen en af te schieten in de Oosterschelde! Ik vind dat belachelijk! Ik heb ook dagelijks "last van" bepaalde individuen, geeft mij dat ook recht om maar te......???????????????????????????????????????

6 reacties

gekko's 15 July 2010
En de natuur(beschermings) organisaties, waar blijven die met hun mening???? Krijgen zeker gratis mosseltjes ofzo?????
gekko's 15 July 2010
Op Tholen mogen fruittelers geen knal-apparaten gebruiken tegen hagel, misschien een idee om die om te bouwen tot "zilvermeeuw-wegjaag apparaten"? Blijven de beestjes tenminste in leven....
amber 15 July 2010
die mooie Oosterschelde ,wat natuurgebied? met al die tonnen het lijkt wel een mijnenveld,dit kan toch niet ,dit mag toch niet .....
Johan R 15 July 2010
Ik geloof dat we deze soort discussie's hier moeten voeren, dit is een fotosite. Verpest het nu niet voor anderen, vandaag of morgen stoppen ze ermee en dat zou zonde zijn. Vecht dit uit op sites die er voor bedoeld zijn. Einde discussie.
gekko's 15 July 2010
Als ik hier geen meeuwen meer kan laten zien om de simpele reden dat ze niet meer bestaan, wil ik jou nog wel eens spreken, Johan R, je vergeet dat hier bijna de helft foto's getoond worden van (zoog-en andere) dieren, waarvan jij er ook een bent. Of was je dat vergeten?
gekko's 15 July 2010
En ik laat me niet de mond snoeren door dictators, dus wat nou "einde discussie''? , het is juist tijd dat deze ballen eens goed de waarheid gezegd gaat worden.