Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
P Vergouwe

Even als vroeger.

13-07-10 Langs de Schelde

9 reacties

Ronald 14 juli 2010
Scherpte ? Verzadiging ? Ruis ? Donkerder strook onderaan foto ? Foei, en dat voor een superkenner.
Rian W 14 juli 2010
je hebt er in ieder geval al veel meer op de foto, ik heb er in totaal maar 2 langs zien komen tot 22.00 uur
Peter 14 juli 2010
Ronald, velen op deze site snappen je reactie. Kritiek op anderen over het meest vergezochte detail en dan zelf een foto als deze neerzetten. Jij bent een van de weinige die voor zijn mening durft uit te komen, compliment voor jou Ronald.
Piet 14 juli 2010
Misschien is Ronald een van degenen die niet bang is zijn mening te uiten. Zeker als hij dat op deze manier doe, geen enkel probleem. Dat hij me een superkenner noemt, kun je beter met een pond zout nemen. Dat ik deze foto plaatste, heeft als reden, dat hier 3 zeilschepen te zien zijn en geen storing van container of binnenvaartschepen. Dat kun je al uit de titel opmaken. En de lichtomstandigheden waren verre van ideaal. Wat de exif data betreft; de omgerekende focuslengte was 230 mm en de sluitertijd 1/50. Ik had ook geen statief bij me. Geen excuus; enkel een verklaring. En bedankt voor de reacties.
Annemarie 14 juli 2010
Tja, altijd gelijk moeten hebben...
Geelbuik 14 juli 2010
Niet bang zijn je mening te uiten o.k. maar dan ook door diezelfde personen niet bang zijn je mening te uiten over de vele goede foto's van Piet zou dan ook op z'n plaats zijn. Bij de positieve reacties ontbreken die personen heel dikwijls.
Piet 14 juli 2010
Het zou niet moeten, maar nog altijd verwonderd het me, dat mensen die blijkbaar kunnen schrijven, kennelijk niet kunnen lezen. Ronald maakt een terechte opmerking, noem het maar een aanmerking. Peter vind dat niet genoeg en doet er een schepje bovenop. Prima. Moet allemaal kunnen. Wel heeft Peter niets over de foto gezegd, hij heeft het over mij. Mag ook nog. Maar als puntje bij paaltje komt, heeft dat niets meer met deze site van doen. En dan Altijd gelijk moeten hebben..... De eerste regels van dit commentaar slaan op jouw, Annemarie. Ik ga het niet meer uitleggen, dat heb ik al gedaan.
Dick 15 juli 2010
Met de "vele goede foto's" van Piet bedoel je waarschijnlijk de tientallen "variaties" op hetzelfde. Steeds weer nagenoeg dezelfde foto's en wordt het wat anders (de schepen bv.) blijkt het plotseling te moeilijk te zijn. Overigens levert het oplepelen van zijn technische gegevens alleen maar meewaren op. Heeft Piet zichzelf weleens afgevraagd of de opname omstandigheden bij andere inzenders altijd even gemakkelijk waren voor hij commentaar gaf.
Piet 15 juli 2010
Dick heeft een punt als hij stelt dat het overgrote deel van mijn foto's hetzelfde thema hebben. Wat betreft de schepen foto's van de laatste dagen; ik zag er maar 1, die met kop en schouders boven de rest uit stak en dat was die van Stofferis. Waarom technische gegevens meewaren oproepen ontgaat me volledig. Dat ik nooit rekening zou houden met de omstandigheden bij door mij becommentarieerde foto's is kul. Diverse keren heb ik bij een commentaar bv. gezegd, "ik zou het wat meer ruimte geven, maar ik weet niet of die ruimte er was".