Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 267
Petra de V.

Boris, yeah..., oranje in de finale!!

Boris, als steevaste supporter aan het voorbereiden op zondagavond..

7 reacties

riezz 09 July 2010
he wat lullig 28 wegdruksterren in precies 6 minuten , wat een nare mensen zitten er toch op deze site. Ik vind de foto leuk hoor en ik hoop dat er zondag word gewonnen en er duizenden foto's van oranje hier worden geplaatst (de hele week, maand) want ik vind het zo kinderachtig worden om alle oranje foto's weg te drukken.
--- 09 July 2010
Zijn dat wegdruksterren dan? Dat wist ik niet. Ik dacht dat mensen het gewoon een leuke foto vonden, maar niet van pro-kwaliteit, geen macro-kunst en niet vanuit een op de buik gelegen standpunt, en dus "maar" 2 sterren gaven. Wist helemaal niet dat dat slecht was. Als een foto van mij door de 50 stemmen krijgt, maar op 2 sterren blijft hangen zou ik eigenlijk beledigd of gekwetst moeten zijn? --- Ik vind dit een leuke foto, maar of Boris ooit vriendjes wordt met Wuppies, Welpies en Beessies betwijfel ik ;-)
zomers weertje 09 July 2010
Ik vind het een grappige foto hoor !!!!!!
marianne 09 July 2010
deze kat is geloof ik een goedzak laat alles toe lijk t wel 5 sterren
rene 09 July 2010
Van mij ook 5 sterren gewoon omdat het een leuke foto is (ook al is het verboden op deze site om 5 sterren te geven voor oranje foto's), alleen zonnetjes , scheepjes en klaproosjes mogen het beste zijn hier.
baas van Boris 09 July 2010
Wat zijn de wegdruksterren???, ik wist het bestaan er niet van! Wil gewoon een leuke foto plaatsen, maarrrrrr,zal er nog één plaatsen van onze huisvriend, dan niet met oranje. thx P.
Claudia 14 July 2010
Van mij gewoon 5 sterren, wat een onzin zeg over anti oranje. Alsof een foto van een boot zo leuk is.... Doe mij maar deze kater! (En die hadden we maandagochtend natuurlijk ook)

Trefwoorden
boris