Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 180
dirk

zondag gaan wij winnen.

4 reacties

hoppa 08 July 2010
Ik vind het leuk hoor voor de voetbalfans okkal heb ik helemaal niets met voetbal, maar ik zal niet zoals de azijnpissers hier 40 keer in 3 minuten 1 ster geven omdat mijn bloemetje op 1 moet staan. Ga er voor jongens zondag en daarna is het weer over voor een paar jaar, dus plaats nog 1000 WK foto's en wees blij met de winst tot nu toe zoals een ander blij is met een bloemetje in zijn voortuin of een stel ganzen.
riezz 08 July 2010
Ik ben het helaas met hoppa eens. Ik haat voetbal maar ik ben blij voor die mensen die er wel van houden dus om alle voetbal foto's standaard naar beneden te drukken vind ik zo verschrikkelijk laag bij de gronds en geeft het niveau van de mensen aan die dit doen. Ik heb af en toe even gekeken en dan dan inderdaad 40 sterretjes in 3 minuten is te gestoord voor woorden. Voor de fans, ik hoop dat Nederland het goed doet zondag hoor (ik hou mijn hart alweer vast voor die verschrikkelijke toeters in mijn achtertuin hahaha). geniet er maar van en gooi al je oranje foto's gewoon hier op de site dan hebben de zuurpruimen iets te doen.
!!! 08 July 2010
geniet ervan zolang het nog kan!
johan 09 July 2010
tis alleen zo jammer dat alle foto's die "dirk" hier plaatst gestolen zijn van andere site's en dus van andere fotografen