Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
Inactief profiel

Diamond American Stafford

13 weken oud

4 reacties

raksia 04 July 2010
als je je eigen meer wil voordoen dan dat je bent neem je zo,n hond dan ben je zogenaamd wat dan moeten andere mensen bang voor je zijn,,als je ze goed opvoed zijn het lieve honden.probleem is,dat vele het niet kunnen,dan raad ik aan naar de intertoys te gaan,daar heb je speelgoed honden met baterijen en zonder baterijen.
Millenium 04 July 2010
Hallo Raksia , helaas moet ik jou gelijk geven ... Het wordt nog teveel misbruik gemaakt met dit ras . Ik kan alleen maar zeggen ik heb er nog nooit zo een makkelijke pup gehad en mijn ervaring met deze ras is dat bij hun van natuur geen kwaad inzit . Hij vindt van alles leuk ... andere honden , vreemde mensen en paarden .... belangrijk is dat je van begin aan een pup van alles laat wennen en de hondeschool is heel belangrijk!!!!!!!!!
addoe 04 July 2010
niemand kan toch zeggen dat dit mooie honden zijn?
Leo 05 July 2010
Nou Addoe smaken verschillen nog steeds gelukkig. Zou me kapot schamen om met een Teckel te moeten lopen... Heb nu bijna 8 jaar een Am Stafford en voor mij geen ander ras meer. Hij kan wel slecht met andere honden maar met onze 2 Jackies kunnen we geen beter stel wensen. Met 3 reuen in huis toch best knap. Super sociaal dus...!!!!!! Dus laten we a.u.b stoppen met het negatieve gezeur over deze honden en laten we van de mooie kanten van het ras genieten...."Tis de mens die deze honden verpest"

Trefwoorden
diamond