Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 11
Cees Nieuwenhuize

nu wel aangepast [zonsondergang]

6 reacties

Joost Melieste 01 juli 2010
Vorige duidelijk beter en zo zie je maar weer : niets aantrekken van commentaren en gewoon eigen ingeving volgen. Deze is duidelijk kapotgemaakt(los van horizon dan).
--- 01 juli 2010
Elke dag zie je weer de commentaren en fotolessen van meestal dezelfde mensen: geen onderwerp in het midden, stukje van de onderkant afsnijden, stukje van de bovenkant af, scheve horizon is een doodzonde, belichting niet goed, stukje weg van de rechterkant, en een stukje van de linkerkant ook maar... het zal allemaal wel hoor. Op mijn scherm scheelt de horizon links en rechts 2 mm op je foto. Op de nog niet bijgeknipte foto vind ik het niet echt storend, maar het is in bijvoorbeeld Paint.NET nog recht te zetten. Als je het idee hebt dat bijvoorbeeld een schip van je foto glijdt is het wat anders natuurlijk. Ik vind de foto er ook niet beter op geworden na het bijsnijden. Zo zie je maar weer: het belangrijkste is dat jij het zelf een mooie foto vindt en er leuke herinneringen aan hebt. Zolang je niet voor de eerste plek in een competitie gaat is het plezier het belangrijkste, toch? Wat dat betreft ben ik het helemaal eens met Joost hierboven.
Pauline 01 juli 2010
Ik ben het helemaal eens met bovenstaande personen, de foto vind ik er ook niet mooier op geworden. Cees, onze originele foto's zijn gewoon de mooiste. Niets meer aan doen.
kobus 02 juli 2010
Vorige is beter . (let wel horizon is nog iets scheef,je kan dat precies controleren met 't lijntje van de uitsnijfunktie /& dan handmatig rechtzetten =preciezer dan automatisch rechtmaken)
Piet 02 juli 2010
De horizon is nog steeds flink scheef en vanonder is er veel meer weggehaald dan ik adviseerde cq bedoelde. Duidelijk doorgeschoten.
Arie v. B,, 03 juli 2010
Ben het helemaal eens met --- - want van Piet wordt je toch een beetje kriegelig ?!! De meeste mensen maken een foto in een bepaalde opwelling of in een bepaalde emotrie en willen dit delen met anderen. Goed bedoeld zou ik zeggen. De commentaren van Piet gisteren zijn wellicht ook goed bedoeld maar daar ben ik nog steeds niet achter. Eerlijk gezegd zijn ze m.i. een beetje TE GOED bedoeld.

Trefwoorden
aangepast