Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 154
jans...

.....III.....

25 reacties

Piet 18 June 2010
Schitterende foto, maar levert dat geen problemen op met evt nabestaanden?
pim 18 June 2010
Als jij kan lezen wat daar op staat ,ben je een hele grootte piet. Hoezo problemen..........
david 18 June 2010
@ piet hier ligt moshe cohen tot het einder der dagen te rusten. god hebbe zijn ziel
riezz 18 June 2010
Mooie plaat Jans
Joyce 18 June 2010
Mooi stemmig, jammer dat de "Ben" sterretjesdrukker je naar beneden drukt iedere dag. Maar ja we zijn het gewent , als er een foto van Ben is geplaatst dan worden er plotseling een heleboel sterretjes gegeven aan die foto, jammer dat een ander de kans niet krijgt om een mooie foto te laten zien.
jans... 18 June 2010
Joyce...ik kan mij er niet druk om maken. sterretjes geven is toch heel persoonlijk ......maar je schrijft `` jammer dat een ander de kans niet krijgt om een mooie foto te laten zien``....hoezo niet ?..ik zie toch genoeg mooie foto,s hier op de site...... bedankt voor je leuke reactie
joyce 18 June 2010
Absoluut waar Jans, maar velen zijn het moe om eerst door de lading nummer 1 foto's te moeten gaan die soms echt geen 5 sterren verdienen voordat ze bij de andere foto's aankomen. Niet iedere dag hoeft dezelfde fotograaf 5 sterren te krijgen van iedereen (of van 1 persoon en verder zeg ik niets) alleen maar omdat die foto van hem is. Gisteren al die meeuwen foto's en twee waren gewoon niet goed en toch zoveel sterren achter elkaar en andere populaire foto's vliegensvlug naar beneden, dat valt heel erg op (en niet alleen mij) en zegt genoeg ,wel vreemd dat dit alleen "toevallig" gebeurd bij Ben foto's en Zeelandnet doet er niets aan. Maar ik zie steeds meer hobbyfotografen verdwijnem hier en dat is jammer.
Piet 18 June 2010
Voor Pim; evt nabestaanden zullen dat waarschijnlijk wel kunnen lezen. En die sterretjes? Zegt me helemaal niks. Moeten ze gewoon afschaffen. En een lading nr 1 foto's? Interesseert me niet. het is echt niet zo, dat meeste stemmen gelden. Wat een ander van een foto vind, kan zij/hij via commentaar laten weten. daarvan kun je iets opsteken, als het tenminste hout snijd.
W Voet 18 June 2010
Ben het volkomen met Piet eens
jans.... 18 June 2010
Joyce....kijk enkel naar foto,s die jou aanspreken en laat de rest links liggen....het is immers geen doen om al de foto,s te bekijken....(comments kun je er altijd nog bijzetten als je een foto mooi vind...`` Piet : ik ben het volkomen met je eens....
Miranda 18 June 2010
Wat de sterretjes betreft: Als je je dat aantrekt kun je beter je foto's insturen voor wedstrijden. Hier is het geen wedstrijd. En je bekijkt inderdaad gewoon alleen de foto's die je aanspreken. Idd beter af te schaffen, dat systeem. Wat de betreft de foto: die vind ik heul heul mooi. En de nabestaanden? Mocht ik dat zijn dan zou ik erg blij zijn dat iemand hier zo'n mooie foto van heeft gemaakt.
riezz 18 June 2010
Heel mooi Jans Volgens mij zijn dit hele oude grafstenen en zolang er in b.v Sas van Gent en Hulst schandelijk zomaar oude graven geruimt mogen worden voor projectjes van de gemeente hoeven wij de discussie over nabestaanden helemaal niet te houden hier denk ik.
Marij 18 June 2010
Heel mooi Jans..en ben het eens met de reactie van Miranda.
jans 18 June 2010
riezz...deze zijn idd al heel oud...( joodse beraafplaats Middelburg`` en ik denk dat enkel bij bv herdenkingen de graven nog worden bezocht...je kunt er ook niet zomaar in lopen er staat een hekwerk met gemene puntige pinnen omheen en er zit ook een groot hangslot op de poort... deze begraafplaats is kortgeleden geheel gerestoureerd.en ziet er nu weer piekfijn uit... ik plaats morgen nog een hiervan...
riezz 18 June 2010
Ik ben dol op begraafplaatsen, op vakantie en zo moet ik ook altijd zo nodig daarnaartoe. Als je eens in sas bent, er staan een paar mooie oude graven die eerdaags verdwijnen en met een toppie camera moeten er mooie plaatjes te schieten zijn denk ik (als leek).
wmk 18 June 2010
Ik ben het helemaal eens met het nadenken over het geven van onterecht toegekende sterren. Ziet men het niet of wil men de fotograaf ter wille zijn. Ik was het een hele tijd zat en heb nog wel af en toe gekeken maar geen commentaar meer gegeven maar alleen het aantal sterren naar beneden gestemd voor de on-interessante foto's. Wat een gedoe, alsof men vriendjes maakt door geen opbouwende kritikek te geven. Trouwens daar lijkt het aardig op uit te draaien.
Piet 18 June 2010
Fijn, dat je weer iets van je laat horen, wmk. Persoonlijk stel ik je opmerkingen erg op prijs. Ze snijden hout.
annie 18 June 2010
dan weten we nu dus wie foto's naar beneden stemt
Vanessa 18 June 2010
Hai Jans, het is een prachtige foto geworden, de sfeer wordt mooi weergegeven.
jans.. 18 June 2010
wnk..nu kun jij natuurlijk foto,s oninteressant vinden.....oke niets mis mee...maar om nu een ander z,n sterren naar beneden te halen vind ik laf.... maar je doet maar ik zit er niet mee...maar tegenover de mensen die hier ook foto,s plaatsen en hun waardering naar anderen willen laten blijken door een ster (of meerdere`` aan die ander te geven vind ik beneden alle fatsoensnormen gaan.....doe je dit bij eigen geplaatste foto,s ook als je vind dat er te veel sterren zijn toegekent......?
Angel 19 June 2010
Prachtig!!!
addoe 19 June 2010
dat zijn zeker oude graven. een joodse begraafplaats word nooit geruimd, die blijft altijd staan.
wmk 19 June 2010
bedankt Piet. Jans, de steren naar beneden bijstellen vindt ik niet laf maar realistisch. Niet meer en niet minder. Het is gewoon niet eerlijk en ook tov de ander inzenders. Een minder goede foto veel sterren geven is niet juist !!!!. Geen vriendjes gedoe AUB. Gewoon goed beoordelen zou ik zeggen zonder naar de fotograaf te kijken. Mede door de juist beoordelingen genereert dit gewoon betere foto's. En dat is voor velen toch de bedoeling denk ik.
wmk 19 June 2010
Overigens Jans, jou foto's zijn echt de moeite waard. Echt waar ! ga zo door. Er zou best een site kunnen komen met algemene op en aanmerkingen cq tototechnieken ect. Deze zou dan in de kop kunnen staan zodat een ieder daarvan kennis kan nemen. Want de laatste commentaren kan men, als men niet zoekt, niet terug vinden. Er gaat hierdoor veel info verloren.
Sassenaar 20 June 2010
http://muys.tripod.com/bronnen/begravensasvangent.html