Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 16
Sjaak

Overlast jongeren

Jongeren van camping Duin en Strand veroorzaken veel overlast in Ellemeet

12 reacties

leeuw 11 augustus 2008
dat ze diegene die overlast bezorgen,net als de fietsen aan het bord hangen. het zal je fiets weer maar zijn!
molly 11 augustus 2008
Waarom? Deze had zijn fiets toch netjes opgehangen?
arnold 11 augustus 2008
Hangjongeren .... hangfietsen , simpel toch?
cvbendegem 11 augustus 2008
Op schouwen is de jeugd soms banaal en extreem,ligt vast aan de kerk. Heb er een jaar gewoond en de cultuur daar is apart.
leeuw 12 augustus 2008
molly,ik denk niet dat het zijn/haar eigen fiets is,maar als jij het geen probleem vind je fiets zo terug te vinden,prima.
Draak 13 augustus 2008
Moeten nog 29 fietsen bij volgens mij.
willem 13 augustus 2008
Sluiten die camping!!! Zo doe je geen oog meer dicht.
Cobus 14 augustus 2008
Hangt toch geen kaartje aan de fiets "deze fiets is opgehangen door de hangjongeren van D&S" bedoel is wel erg makkelijk iemand met de vinger na te wijzen. De verloedering is iets wat overal plaats vindt beetje kennis van en bij de plaatselijke jeugd leert dan die na een schuurfeest ook wel uit de band kunnen springen bij de laatste verkeerscontrole bleek dat de meeste overtredingen door inwoners van Schouwen werden gepleegd dus voor je met de vinger wijst!
Jan Willem 14 augustus 2008
We hebben gevraagd waar ze vandaan kwamen want ze maakten nogal lawaai en wat denk je??? DUIN en STRAND Bleef het maar bij die ene fiets. Jammer als je de waarheid niet meer onder ogen kunt zien. Is de opvoedvader de regie kwijt..... Cobussen de lusten en wij de lasten...
PZC 14 augustus 2008
Meer vandalisme in Scharendijke en Ellemeet donderdag 14 augustus 2008 | 14:32 Tekstgrootte SCHARENDIJKE - De omgeving van Scharendijke en Ellemeet gaat dit zomerseizoen gebukt onder een stijgend aantal gevallen van vernieling en baldadigheid. Volgens de politie zijn er sinds 1 juni twee keer zoveel meldingen gedaan dan vorig jaar: 32 om 16. Inwoners van Ellemeet en bezoekers van haventje Répart in de oksel van de Brouwersdam bij Scharendijke zoeken de laatste tijd nadrukkelijk de publiciteit. Ze spreken van een toename van vandalisme: containers worden in het water gegooid, auto's beschadigd, vuilnisbakken en bushokjes in brand gestoken en tuinen vernield. De dorpsraad Ellemeet herkent zich deels in het beeld, de dorpsraad Scharendijke en het Grevelingenschap niet.
j,f 16 augustus 2008
zo moeten toch wat ze verwachten heel wat van hun vakantie in renesse en omstreken.maar als ze plassen ,een bon ,drinken ze een biertje op straat een bon.wil niet zeggen dat ik dat goed vind wat ze doen,maar zo staat renesse bekend en met pinsteren mag alles op renesse .en de bunkers zijn ook dicht gemesteld/en waar moet je nu nog naar toe.kom vaak s,avonds op het strand tussen haamstede en renesse en zie groepen jongeren zitten ze maken een vuurtje en roken een wietje en doen verder geen kwaad.maar dan komt de politie op het strand met een jeep met zwaailicht . maar uit de auto komen en achter de strandhokjes kijken ,nee heb het nog nooit gezien. maar ze pakken wel die jongeren die daar gewoon wat zitten te roken en praten en muziek maken.schouwen moet eens kiezen wat het wil .de jongeren die heel veel geld uitgeven het zijn veel bouwvakkers die heel hun vakantie geld daar uitgeven.het is allemaal zo dubbel.ik zou willen zeggen laat ze op het strand s,nachts met rust ze zijn vaak voor de eerste keer op vakantie zonder pa en moe.als je ze op het strand met rust laat doen ze ook geen kwaad elders .en niemand heeft daar last van ze ,en zuipen en roken en neuken doen ze toch wel.kom er zelf vandaan en heb er heel wat af gefeest in de katekomde in burgh en denk er nog met veel plezier aan terug .
Ruitje 16 augustus 2008
Grappig om te lezen dat een het een recht is als je veel geld verdient en je dat dan uitgeeft gelijk de plek mag markeren door vernielingen en overlast zo van ik heb het verdiend ik heb er recht op kan deze denkwijze niet zo goed volgen. De overheid hanteert het principe de vervuiler betaalt de overlastgever zal het merken er is dus maar een oplossing de toeristenbelasting verhogen van € 0.91 naar € 9.10 per nacht (alleen voor de overlastjongerencampingen natuurlijk). Uit deze verkregen gelden c.q. belastingen kunnen omwonenden derving krijgen wegens overlast en kan de schade worden hersteld bij tekorten zal de prikkelbelasting trapsgewijs worden verhoogd net zolang tot een batig saldo wordt verkregen. Nu staat de overheid er bij noteert de klachten en verkoopt “kluitjes in riet” en deelt doekjes voor het bloeden uit en stelt maatregelen zodanig uit dat het seizoen weer voorbij is volgend jaar beter belooft ze. Een evenement als "Concert at SEA" kan blijkbaar perfect georganiseerd worden met alle betrokken overheden en dorpen het toezicht houden en nazien op normale gedragsregels en het nemen van adequate maatregelen valt blijkbaar buiten de bevoegdheid van de gemeente Schouwen want pas op anders geven ze het geld ergens anders uit is een keuze natuurlijk maar vraag me af of ze ermee wegkomen met dit falende bestuur.

Trefwoorden
ellemeet overlast