Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 87
Danny

water uit een kraantje

9 reacties

W Voet 09 June 2010
Prachtig Danny
Roger@ 09 June 2010
Tja :-)
Danny 09 June 2010
inderdaad tja :) Roger. Je kent deze he?
Ada 09 June 2010
Knap gedaan!
joyce 09 June 2010
Mooi Danny, maar foei je wordt naar beneden gedrukt door de grote dagelijkse winnaar .........niet meer doen hoor een mooiere foto insturen.
rene 10 June 2010
Ja Joyce ook ik ben het met je eens. Iedere dag die Ben 200 sterren en meer dat kan gewoon niet door een vreemde gedaan worden dat moet hij zelf zijn iedere dag . Jammer dat iemand die zulke mooie platen schiet er een genoegen in schept om anderen af te troeven en zo veel geldingsdrang heeft dat het zo langzamerhand tijd word om hem te blokkeren van deze site want hij verpest het voor een heleboel mensen die gewoon leuk bezig zijn.
capricorn 10 June 2010
ja, Zeelandnet zou nu toch door moeten hebben dat ben deze site verpest voor iedereen , maar nee hoor iedere dag weer een foto en God geeft het soms zelfs 3 met 200 en meer sterren die hij ABSOLUUT ZELF drukt. We zouden met zijn allen standaard alle foto's van hem naar beneden moeten drukken misschien verdwijnt hij dan wel en wordt het weer leuk hier.
joyce 10 June 2010
Zoals je ziet , jij een lading sterretjes kwijt en hij er weer bij en dan nog zeggen dat hij het niet zelf is, bah kotsen die man,.
Danny 11 June 2010
ben relatief nieuw hier op dit forum, en hoop dat dit niets met mij te maken heeft :) nu, of een foto wel of niet mooi is, blijft een subjectief gegeven. Ook de technische uitdaging telt mee denk ik. Als mensen echte kritiek willen hebben op hun foto's zijn er ook andere forums te vinden lijkt me. Voor mij is dit gewoon een speelse en gemakkelijke manier om foto's te delen met iedereen. Dus, gewoon blijven posten.