Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
job

daar gaat u geld naar toe

omdat er twee a drie keer in de week een scooter doorkwam,en om alle vluchtwegen van de jeugd te verkleinen,heeft de gemeente Vlissingen hekken geplaatst.Zou ook zo maar een vriendje van de gemeente kunnen wezen die er last van had.Maar hoe gaan ze nou het gras maaien???????Alles is afgesloten behalve het voetpad.Wel zelf over het voetpad maar oh wee als een scooter hetzelvde doet.Goed voorbeeld doet.........

8 reacties

jack 08 juni 2010
waar gaat uw geld naar toe? als deze is afgesloten moet je dat accepteren alles moet hufterproef gemaakt worden en dat kost GELD.
Jeroen 08 juni 2010
Dan kun je beter camera's ophangen kun je gelijk boetes uitdelen bij degene die graag de maatschappij met de kosten op wil zadelen,en zich niet aan de verkeersregels houdt.
Maria 08 juni 2010
Het is maar hoe je het bekijkt. Als je kleine kinderen hebt die daar spelen vindt je het fijn dat scooters nu even af moeten stappen.
zeeuw 08 juni 2010
ze hadden het ook anders kunnen oplossen sloot doortrekken bruggetje er over met twee deuren erin die je tegengestelt open moet doen geen pretje voor een scooter
analfabeet 08 juni 2010
U geld...of UW geld....
Kobus 08 juni 2010
Och , die paar centen / je moet eens kijken wat "we" in de E.E.G e.d pompen. (Ook in Nederland zelf natuurlijk ,en dan is dit maar een druppel hoor.)
mij 08 juni 2010
Prima,.. als het is om mensen die zich niet uit vrije wil aan de regels houden hiermee moeten dwingen het wel te doen.
super 08 juni 2010
prima oplossing om die klote scooters te weren