Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
-mari-

Waarom moest dit nou??

Mollen en kapotmaken.......waarom???

16 reacties

jumelet 29 mei 2010
en een lol dat we hebben gehad, de gevolgen weten ze niet net als de kosten. Stelletje eikels gewoon
Kees 29 mei 2010
Ja.zo zijn de zeeuwen slopers opleiding snacht,dat doen ze alleen hier.
rian w 29 mei 2010
Je zult dit 'smorgens aantreffen.........inderdaad eikels.......enne Kees, het zijn niet alleen zeeuwen die dat doen, lees de kranten er maar op na!! Maar mochten het zeeuwen zijn, mogen ze van mij, met kruiwagens stront rond hun dorp lopen!!
Joey 29 mei 2010
rustig jullie weten niet eens wat er is gebeurd het verhaal kan net zo goed zijn dat een bejaarde vrouw met een rolstoel tegen de leuning aanreed
Jan 29 mei 2010
Ja! dat is de jeugd tegenwoordig!!! komen uit school papie en mamie niet thuis zwerven op straat en dat doen ze dit!!! en ze groeien op als ratten...
Hennie 29 mei 2010
Leuke, terechte reacties hoor, maar wie voedt tegenwordig zijn kinderen nog op? We laten het toch lekker an opa en oma over? Ziehier het resultaat! En wilt u nog meer dergelijke foto's ? Ik kan er elke dag tientallen maken!
marco 29 mei 2010
Nou Opa & Oma zou nog wel gaan . (die kennen tenminste nog wel normen & waardes)
Piet 29 mei 2010
Duidelijk geval van vandalisme. Als ze zo flink menen te zijn, waarom leggen ze er dan , zo van, wij hebben dat gedaan? geen briefje bij? Puur lafaards!!!!
Rian W 29 mei 2010
ik vond deze ene foto genoeg, maar heb er inderdaad ook meerdere Hennie
Ria W. 29 mei 2010
Hallo Joe ik wist niet dat rolstoelen trappen konden rijden en zo de leuning kan vernielen. van mij mogen de vernielers het persoonlijk repareren en de kosten dubbel betalen.
kobus 30 mei 2010
Echt de tegenwoordige jeugd : klap lopen en nog half werk ook .
lieke 30 mei 2010
ach daar staat toch niemand meer verbaasd van dit soort vandalisme!! komt te vaak en teveel voor,helaas worden ze niet vaak genoeg op heterdaad betrapt. dus blijven ze gewoon doorgaan..............................................
vlissinger 30 mei 2010
als ze al gepakt worden dan krijgen ze een zoetsappige behandeling. zelfs de politie zijn al ceuten en aanhangers van de linkse slappe hap.
ik 30 mei 2010
Waarom word de jeugd hier alleen van beschuldigd? Hoeveel oudere zijn er niet die ook zulke dingen flikken (ook genoeg jiongeren) . Maar er zijn ook genoeg geen jeugdige meer die ook rare dingen doen! en dingen mollen! Helaas krijgt de jeugd altijd weer overal de schuld van! MVg De jeugd
Rian w 30 mei 2010
Jeugd, ik kan je niet anders dan gelijjk geven!! Of het nu een oudere was of een jongere, maakt mij niet uit, ze moeten gewoon beiden overal vanaf blijven...punt. en ja Lieke ik sta hier nog elke dag verbaasd van te kijken?? Gek.....dat zal dan wel, maar dan heb ik wel iets ouderwets meegekregen, ik vind zulke onnozele dingen gewoon stom, en ben er absoluut niet blij mee, baal ervan. Nu stond er iets moois, en ook iets waar oudere mensen zich aan vast kunnen houden, als men de trap afgaat, gebeurd er zoiets!!
pim 23 juni 2010
waar maken jullie je druk om