Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 149
gekko's

W&w-35

10 reacties

gekko's 24 May 2010
Tja veel van het goede...kijk eens naar de afdeling ´´VIDEO`´´, daar zijn er die alleen maar honderden muziek clips insturen....en als ik foto´s wil insturen dan doe ik dat gewoon, niks mee toch, er zijn er wel meer die tig foto´s van hetzelfde insturen, hoor ik jou ook niet over.En ik heb ´maar´ een 18/135 mm. lens hoor.`T was wel een prachtige dag ,nietwaar
tiscrea © 24 May 2010
- misschien Bij anderen -
gekko's 24 May 2010
Tja, ben al blij dat ik de aan-en-uit knop kan vinden van de p.c., dus "een manier gevonden om op mezelf te stemmen????"het lijkt er wel op dat de foto en/of video rubrieken gebruikt gaan worden als een soort forum, wat denk je dat er dan gaat gebeuren met dit? Net als het forum denk ik: zal er ook wel vanaf gehaald gaan worden.( video's is trouwens nog steeds "beta") En over fatsoen gesproken: ga eerst bij de andere " Vaak/veel instuurders" zeuren, tot nu toe lees ik weinig/geen reakties die inhoudelijk over m'n foto's gaan ,het lijkt hier eerder wel een ZEURDOOS.
gekko's 24 May 2010
en vooral blijven zeuren, ga ik misschien wel extra veel foto's insturen.....heb toch tijd zat!
gekko's 24 May 2010
alleen gisteren heb ik er al meer dan duizend gemaakt.... dus wat let me?
tiscrea © 24 May 2010
De één ziet graag 100 foto's van een marathon, de ander van de Oranjes in Zeeland en de volgende gaat voor de Giro. Nu is Wings and Wheels het onderwerp van de dag. Als iedereen gewoon wat zelfdiscipline aan de dag legt of collages maakt dan blijft het voor iedereen leuk. Zoveel is dat toch niet gevraagd en zeuren is dat ook niet gelijk. Een beetje tegengas kan niet meer tegenwoordig, want dan zeur je. Alles moet kunnen toch? En lekker doen wat je zelf wil, want dat mag je! Lekker puh! Ook ik heb gisteren tig foto's gemaakt. Heel veel foto's die ik heb gemaakt - en vaak ook betere - zijn al geplaatst. Waarom zou ik het dan nog eens zachtjes overdoen. Omdat ik zo graag mijn foto hier wil zien? Da's egotripperij, niks meer en niks minder. Zoek dan een andere invalshoek of wat dan ook... Nog een mogelijkheid: zet hier één of twee foto's met een link naar je (eventueel honderden) foto's die je bijvoorbeeld op Photobucket parkeert. Of je hebt gewoon schijt aan alles en iedereen natuurlijk.
tiscrea © 24 May 2010
één in plaats van 1 - raakt tijd dat Zeelandnet dat ook eens oplost trouwens
rene 24 May 2010
@tiscrea, wel eens van een vrije wereld gehoord?. Iedereen mag hier plaatsen wat hij/zij wil hoor en dan hoef je geen schoolmeester uit te hangen met dat dilettanterig toontje naar gekko's toe. Ook IK vind deze foto's leuk om te zien en er zijn andere foto's waar ik dan weer het kotsen van krijg, maar ik weet wel hoe mijn muis werkt en met 1 klikje ben ik bij de volgende foto die ik wel wil zien...Zou je ook eens kunnen proberen.
tiscrea © 24 May 2010
Yesssss! Ik heb een vlaggetje naast enkele van mijn reacties :-) Over onverdraagzaam gesproken! Wie zal het zijn, wie zal het wezen? Lachwekkend gewoon! En riezz, ik ben het helemaal met je eens over die sterretjes... die slaan nergens op.
tiscrea © 24 May 2010
Gekko's, je hebt gelijk! Het is hier net het forum. Daar ben ik ook weggegaan. Zal hier dus af en toe nog foto's plaatsen, maar niet meer reageren. Iedereen blij! :-)