Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 41
Otto Vosveld

woon-dijk....

Gezien in de buurt van Lamswaarde (Z.Vl.).

12 reacties

Helen 04 May 2010
Wat is er te zien. Huizen die zie je overal!!!! niets byzonders!!!
Otto Vosveld 04 May 2010
Soms neem je een foto van iets wat niets bijzonders is, maar wat je wel mooi vindt voor een foto.....
Bart Henkels 04 May 2010
En dan gooi je al die troep massaal op het internet. Wees toch als het ff kan een heel klein beetje kritisch meneer.
Dick 04 May 2010
En dat geldt voor maar eventjes 2310 zielloze plaatjes...
Theo 04 May 2010
Klopt helemaal , ga wat selectiever en kritischer te werk. Jij niet alleen,ook voor velen anderen hier op de site. Dit is natuurlijk tien keer niks he', dan kan je zulk commentaar verwachten.
Eddy Kroes 04 May 2010
Eigenaardig die kritiek van de mensen hier boven die zelf nooit een foto plaatsen. Jullie mogen een mening hebben,maar respecteer die van een ander dan ook.
Otto Vosveld 04 May 2010
Dank, Eddy ! Ik zit eigenlijk al de hele middag te wachten op echt serieus commentaar van de bovenstaande krititische lieden. Geen enkele commentator zegt me waarom hij de foto slecht vindt. Pas dan zou ik er iets aan hebben, nu kan ik er niks mee, alleen, dat het onderwerp hen niet aanstaat...... Ik wil graag leren van de mening van anderen, maar van deze opmerkingen wordt ik helaas niets wijzer.
Bart Henkels 05 May 2010
Eddy Kroes of Otto Vosveld ? Wat is het verschil behalve dat de heer Kroes "slechts" amper aan een goede 1000 inzendingen komt. Tandje bijzetten Eddy ! Ik zou me overigens eens afvragen Otto, hoe het komt dat diegenen die kwaliteitsfoto's inzenden nogal eens de neiging hebben af te haken. (zie bv. Jeroen van der Pluijm e.a.) . Misschien moet je de foto's van diegenen die commentaar leveren eens gaan zoeken op fotosites die behoorlijk meer kwaliteit bieden. Nooit bij je opgekomen ?
Piet 05 May 2010
De kwaliteit van foto's op deze site is idd soms om niet over naar huis te schrijven. Maar, als je daarvan overtuigd bent, waarom kijk je er dan nog naar? En, als je het zelf zoveel beter kunt, waarom kom je de boel dan niet wat opkrikken? En persoonlijke aanvallen om een foto? Kom nou. En de reactie van Eddy onderschrijf ik helemaal.
Johan 05 May 2010
Wat een pit voor een 73 jarige !
Dick 05 May 2010
Aan Eddy, Otto en Piet: mag ik niet zeggen dat ik Rembrandt niet te pruimen vindt als ik zelf niet kan schilderen ?
Otto Vosveld 06 May 2010
Dat is een punt voor jou, Dick, daarin heb je gelijk...... Natuurlijk mag je zeggen dat je een foto niet mooi vindt (zelfs niet te pruimen), maar mijn vraag aan alle drie de kritische kijkers m.b.t. deze foto was: WAAROM NIET ?? Vind je de kleuren niet mooi, vind je hem onscherp, vind je de compositie niet goed ?....... Als ik op die vragen een antwoord krijg, heb ik daar wat aan. Zo'n antwoord moet niet zo moeilijk zijn, net zoals je ook wel kunt zeggen waarom je een schilderij van Rembrandt niet mooi vindt.