Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
Inge

Zonsondergang

8 reacties

Piet 03 August 2008
Scheve horizon, totaal oninteressante voorgrond.
Jet 03 August 2008
Dat vind jij!!!
Piet 03 August 2008
Niet scheef? Dan moet ik toch om een andere bril.
Piet 04 August 2008
Sorry, Jet, maar eigenlijk ben ik benieuwd wat jouw mening over de foto is, want die heb ik gemist. Dat wordt toch gevraagd he, Uw reactie op deze FOTO? Van mij mag je er alles van vinden, maar ik heb niet de indruk, dat dat wederzijds is, of zie ik dat ook verkeerd?
Sjaak 07 August 2008
Ja je ziet het ook verkeerd. Inge heeft hem leuk genoeg gevonden om te plaatsen. Wie ben jij dan om hem af te kraken?! En als iemand een mening wil geven op de foto "REACTIE" dan zal hij zij dat wel uit eigen beweging doen hoor. Men hoeft geen verantwoording aan jou af te leggen!
Sjaak 07 August 2008
Overgens een zeer leuke foto, en die voorgrond brengt juist spanning in de foto. Je moet niet alles aannemen van wat Piet zegt hoor. Want die heeft toch op elke foto commentaar.
Piet 18 August 2008
Beste Sjaak, pas in je tweede ractie lees ik je mening over de foto. Dat we het daarover niet eens zijn, oke, daar heb ik geen probleem mee. Zoals ik al eerder gemeld heb, mag iedereen alles van alles vinden, maar nog een keer, DAT IS KENNELIJK NIET WEDERZIJDS. Niemand hoeft aan mij, of aan wie dan ook, verantwoording af te leggen. Ieder is voor zichzelf verantwoordelijk. Aan Jet heb ik alleen haar mening over de foto gevraagd, ik heb er zelfs sorry bij gezegd, maar nog steeds geen antwoord gekregen. Ook van Inge kreeg ik geen reactie. Geeft niet, maar tekent wel de sfeer.
Piet 18 August 2008
Afgezien van de door mij genoemde punten, is het best een leuke foto. Vooral doorgaan met fotograferen, Inge.