Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
jolanda baart

walsoorden

Mijn uitzicht vanaf thuis...

9 reacties

Lilian 21 April 2010
prachtigge foto.
Rob 21 April 2010
Heel mooi woon jij daar dan Jolanda als je zulk uitzicht hebt.Hele mooie foto ook maar jammer van die tekst onderin! Is net zo storend als dat men de datum in beeld zet.
jolanda baart 21 April 2010
rob helemaal gelijk maar kwam laatst een foto tegen op internet, van mij, waar een ander mee pronkte en daar baalde ik van!vandaar...en ja hier woon ik!
mia 22 April 2010
leuk hé Jolanda , wonen op walsoorden . wij hebben de boten ook gezien .
Ben 22 April 2010
Mooie foto en wij mogen blij zijn met dat uitzicht en het is jouw foto doe wat je doe ,gr Ben...
Roger@ 22 April 2010
Mooi drietal Jolanda, we kunnen ze bijna aanraken he' hier op Walsoorden. Dit was iets voor Harm geweest,maar ik denk dat hij wel in de buurt was, als hij niet moest werken.
Rob H 22 April 2010
Mooie foto, maar Jolanda, de copywrite tekst op deze wijze geeft je geen enkele garantie dat een ander niet alsnog met de foto kan gaan pronken. Even shoppen en de foto komt van een andere studio.
Rob 22 April 2010
Als je je eigen foto op een andere site ziet en men claimed dat het hun eigen foto is moet je aangifte tegen die site doen en ze aanklagen.De site-owner zal gerust diegene die foto claimed en geupload heeft kunnen achterhalen via zijn ip-adres. Dan kun je schadevergoeding aan de schuldige partij eisen ivm jouw copyrightschending.
jolanda baart 23 April 2010
Bedankt voor de tip rob! en alle reacties