Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6

10 reacties

criticus 29 July 2008
ja hoor, de "kenners" geven 5 sterren....... Katja dit is brandhout, de sensor van je toestel is defect als ik deze kleuren en het horizontale raster zie... Bovendien is je horizon niet recht, de molen staat scheef , zie de lantaarnpaal Kortom smuggler is ook geen knip voor de neus waard als hij dit goed vindt!!!!!!
Piet 30 July 2008
Deze criticus, (er zijn er meerdere), pakt nog al uit. Wat hij over de foto beweert, hij heeft doodgwoon gelijk, alles staat scheef. Echt een misser.
moderator 30 July 2008
Laat je niet foppen, Piet. Het feit dat hij iedere keer een ander I.P. gebruikt wil nog niet zeggen dat hij niet een en dezelfde criticus is.......... En als Katja deze foto (en de vuurtoren) met haar nieuwe camera heeft gemaakt moet ze er snel mee terug naar de winkel. Bij nadere bestudering zou het ook een ingescande foto kunnen zijn, maar dan moet ze leren scannen. Het is ook nog mogelijk dat iemand onder " valse naam" probeert de familie van den Hoek te kijk te zetten..... Ja er is heel wat haat en nijd onder die "fotografen" hier
Katja 30 July 2008
Inderdaad heb ik deze foto gescand en de reactie van moderator is terecht.Ik vond dit een leuk foto.....Dus niet met mijn nieuwe camera gemaakt.
Smuggler 30 July 2008
Katja, je krijgt er als beginnend fotografe, behoorlijk van langs van criticus. Zijn kritiek is fototechnisch juist, de wijze waarop hij dit echter ventileert zegt meer iets over hem dan over jou en vooral als mens! Er zijn echt nog wel meer foto's hier op prikbord die de schoonheidsprijs niet verdienen, gelukkig hoeft dat ook niet. Maar je leert er van, dat wel! Je meeldraden zijn heel mooi, goed gedaan, er is dus gelukkig niets mis met je toestel. Vooral doorgaan dus!!!
Katja 30 July 2008
ik ben ook benieuwd naar de foto,s van moderator of heet hij ook criticus?
de fotograaf 02 August 2008
trek het je niet aan,zelfs Piet heeft wel eens een misser(tje), al doende wordt het beter.
Katja 02 August 2008
De fotograaf..bedankt voor de reactie,s.Opbouwende kritiek is leerzaam!
harry is mager 10 August 2008
ik vin het gewoon een kut foto
marjolein 20 August 2008
raar hoor dat jully zo negatief zijn een ieder maakt zijn foto op de manier hij het leuk vind zo.n foto heeft juist wel iets de wereld is niet alleen mooi en recht ik vind het een mooie foto ga vooral zo door dit is juist echt geweldig groetjes

Trefwoorden
molen katja