Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 31
Roger@

Lente kleuren

14 reacties

Piet 24 March 2010
Erg mooi. Jammer van de lichtvlek.
BasvR 24 March 2010
Mooie plaat Roger. En een "vlekje" hoort erbij toch Piet? Ik heb hem trouwens nog niet direct kunnen ontdekken.
Ro 24 March 2010
Ik denk op dat lieveheersbeestje Bas... maar neemt niet weg dat het een prima foto is...ga zo door Roger.... een dikke 10 !!!!!!
Ada 24 March 2010
Prachtige kleurencombinatie!
Marij 24 March 2010
't blijft lastig met dat glimmende schild,nietemin heel mooi Roger.
Roger@ 24 March 2010
@Piet, Marij. Dit zijn mijn eerste macro opnamen, ik heb sinds kort een macro lens in mijn bezit. Nou, er zijn wel meer dingen lastig, en dingen waar je op moet letten bij macrofotografie vind ik. Dat valt nog niet mee zeg, 80% verdwijnt zo wie zo al in de prullenbak. Het is weer eens een leuke uitdaging om dit te doen Macro fotografie is ontzettend moeilijk heb ik wel al gemerkt, maar geweldig leuk om te doen !!
Anita 24 March 2010
Ha die Roger, je hebt al een lens aangeschaft, mooi resultaat zeker voor de eerste keer!!
karel 24 March 2010
Met je macro gespeeld ,mooi hoor
Adri Joosse 24 March 2010
Een heel mooie macro Roger.
thisbe 24 March 2010
Heel mooi Roger, er zal een hele macro-wereld voor je open gaan! Ja, waar zon is heb je lichtweerkaatsing, het is tenslotte geen studiofoto waar je alles kunt dempen. Ik vind het soms wat onnatuurlijk worden als alles wordt geretoucheerd en geperfectioneerd, tenzij je er een bewust kunstwerk van maakt. Eerlijk gezegd vind ik het lichtvlekje op het lieveheersbeest juist bevestigend voor het glanzende schild, als een edelsteentje. Ik zie uit naar je verdere macro-avonturen!
sonja 24 March 2010
Mooie kleurencombinatie. Succes met met je macrolens!!!
Elvira Taelman 24 March 2010
Mooie foto!
Vanessa 24 March 2010
Roger, veel plezier met je macrolens. Macro is ook zeker mijn favoriet en heb zelf sinds november ook een macrolens. het is absoluut niet makkelijk, maar het gaat steeds een beetje beter. Ik vind dit een prima foto voor een eerste macrofoto. De kleuren zijn lekker vrolijk. Ik ben benieuwd naar je volgende macro's.
Piet 24 March 2010
Macrowerk is idd een heel aparte tak van de fotografie, waar heel veel in te leren valt. Er zijn specifieke boeken, wat dat betreft. Om een acceptabel scherptediepte te bereiken moet je vaak erg sterk diafragmeren, wat weer een lange sluiterijd tot gevolg heeft. Met flitsen kun je de sluitertijd reduceren, maar heb je weer meer risico op glansvlekken. Indirect flitsen kan dan wat helpen.