Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
LVWING

Kom binnen

10 reacties

karel 11 March 2010
Een mooie foto Anita.
Roger@ 11 March 2010
Moeilijke belichting, bovenaan te licht onderaan iets te donker. Jammer, want het beeld is mooi. Wat je zou kunnen doen is vierkant maken, zou Theo zeggen. Bovenaan een stuk er af, onderaan wat lichter maken. :-)
Anita 11 March 2010
Ja, klopt Roger van de moeilijke belichting. Maar ik vind het niet mooi om hem vierkant te maken, wil die balk bovenin erin houden...... ivm de diepte.... de zon had gewoon niet zo fel moeten zijn :-) haha Ga nog maar een keertje terug om hem opnieuw te maken!
thisbe 11 March 2010
Mooie titel bij een mooi plaatje. Tja, het licht kun je helaas niet kiezen, gelukkig heb je de foto toch gemaakt en met ons gedeeld!.
Roger@ 11 March 2010
Oke, een keer gaan als de zon niet schijnt, statiefje mee, lange tijd......f22 Dan komt dat helemaal goed. :-)
Jeroen 11 March 2010
als het een raw foto is kun je hem nog wel wat corrigeren. Het is vooral de boom die teveel is overbelicht. Als je de foto cropt tot net boven het gat boven de deur, dan maak je er een spannende foto van, zeker al je er een blauwtoon aan toevoegt. waar is dit??? greetz, Jeroen
Roger@ 11 March 2010
RAW ?????????? :-)
Anita 11 March 2010
@ Jeroen en Roger : Het is in RAW (echt waar Roger, ik hou vol :-) haha!!) en ik heb hem al zoveel mogelijk gecorrigeerd, maar de linkerhoek is gewoon echt teveel belicht, helaas...... we blijven gewoon doorgaan en binnenkort ga ik hem overdoen. Dit is in de vlasfabriek in Koewacht, Jeroen.
Annelies 11 March 2010
Ondanks dat de belichting niet helemaal naar wens was, toch een hele mooie foto!
Anita 12 March 2010
Thx voor de reacties!!