Webmail Log in

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Kan niet op WiFi-hotspots

Samenvouwen
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • #16
  Haha, je hebt twee weken niet gebeld en zitten wachten? En het was dringend?
  Als je echt *nu* geholpen wilt/moet worden, dan bel je en als ze dan zeggen dat je naar dit forum moet gaan, neem je daar toch geen genoegen mee?
  Laatst bewerkt door Koeba; 9 Oct 2018, 14:54.

  Reageer


  • #17
   Ik heb met de klantenservice alle stappen doorlopen van de handleiding. Dit had ik zelf al xxxx keer al gedaan. Uiteraard hielp het dus niet. Ze zeiden ook dat dit eigenlijk niet was wat ze deden en dat ik mijn probleem hier op het forum moest schrijven.

   Maw ik heb dus hier pas mijn bericht geplaatst toen zij (klantenservice) mij NIET konden helpen!!

   En hier word ik ook niet echt geholpen.

   Reageer


   • #18
    Tuurlijk wordt je hier wel geholpen. Anders had je topic niet al twee pagina's. Dat het probleem niet wordt verholpen betekend niet dat je niet geholpen wordt...

    Staan de WifiSpots al in het geheugen van je toestel? Want dan is het belangrijk dat je eerst dit netwerk vergeet voordat je opnieuw verbinding gaat maken. Staat het netwerk al in het geheugen, dan zal je stap 6 idd nooit te zien krijgen.

    Ga eens naar je Wifi menu, houdt het Wifinetwerk WifiSpots lang ingedrukt tot je een menu krijgt. Hier moet de optie netwerk vergeten tussen staan, mist deze nog in het geheugen van je toestel staat. Klik vervolgens op netwerk vergeten. Als je daarna het stappenplan nogmaals zou volgen, met de STANDAARD browser van je telefoon, dan zou het moeten lukken.
    A prudent question is one-half of wisdom

    Reageer

    Om te reageren, moet je eerst .

    verwerken...
    X