Webmail Log in

Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging.

Geen wifi-signaal

Samenvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

  • #46
    Je kan natuurlijk ook een monteur laten ( gratis volgens link) om een wifipunt boven te laten installeren.
    Zie dit item: https://forum.zeelandnet.nl/wifi-31/...html#post55851

    Reageer


    • #47
      Blijkbaar moet je hier toch hogeschool voor hebben.

      Ben nu in de 192.168.11.1
      volgens eerdere uitleg kom ik hier uit zie afbeeldingen
      wireless, radio settings, wireless settings, en zie daar enkel het 2.4 ghz, er zou dan ook een 5ghz moeten staan?
      Bij mij is niks te zien?

      Reageer


      • #48
        Oorspronkelijk gepost door fignon
        Ben nu in de 192.168.11.1
        volgens eerdere uitleg kom ik hier uit zie afbeeldingen
        wireless, radio settings, wireless settings, en zie daar enkel het 2.4 ghz, er zou dan ook een 5ghz moeten staan?
        Bij mij is niks te zien?
        de bovenste helft is voor 2,4 GHz
        laat de onderste helft van die pagina es zien

        Reageer


        • #49
          En ook niet zichtbaar als je op setup clickt?
          Vind je links van Wireless.

          Reageer


          • #50
            Dat is het probleem, er staat niks meer op die pagina.
            zie nieuwe complete afbeelding

            Reageer


            • #51
              Oorspronkelijk gepost door fignon
              Dat is het probleem, er staat niks meer op die pagina.
              zie nieuwe complete afbeelding
              geldt dat ook voor het andere plaatje - Radio Settings ??
              heb je het modem al es gereset naar de fabrieksinstellingen, door het kleine resetknopje op de achterzijde geruime tijd ingedrukt te houden ??

              Reageer


              • #52
                bij radiosettings kom ik ook maar 1 netwerk tegen, daar zouden er al 2 moeten staan volgens mij
                een kwestie van een 2e netwerk op 5 ghz aanmaken maar waar kan dat, of kan dat uberhaupt nog?

                Reageer


                • #53
                  Oorspronkelijk gepost door fignon
                  bij radiosettings kom ik ook maar 1 netwerk tegen, daar zouden er al 2 moeten staan volgens mij
                  een kwestie van een 2e netwerk op 5 ghz aanmaken maar waar kan dat, of kan dat uberhaupt nog?
                  er behoort een 2e netwerk te zijn:

                  [img]968b2664-37b4-4ea1-9372-f2f4fd29882a.jpg[/img]

                  doe maar es een reset met het knopje achterop

                  Reageer


                  • #54
                    Ik zit op een macbook, zal boven even op een laptop kijken of het daar anders is, tot zo

                    Reageer


                    • #55
                      Oorspronkelijk gepost door fignon
                      Ik zit op een macbook, zal boven even op een laptop kijken of het daar anders is, tot zo
                      zou niks uit moeten maken
                      Safari doet wel es vreemd, daarom heb ik Firefox als reserve

                      Reageer


                      • #56
                        Helaas, zelfde afbeelding op nieuwe laptop van twee weken oud, zou het kunnen dat de modem gewoon overleden is, in ieder geval het 2e kanaal/netwerk van de 5ghz?

                        Reageer


                        • #57
                          En ook niet zichtbaar als je op setup clickt?
                          Vind je links van Wireless.
                          WEl bekabeld aangesloten?

                          Reageer


                          • #58
                            Oorspronkelijk gepost door fignon
                            Helaas, zelfde afbeelding op nieuwe laptop van twee weken oud, zou het kunnen dat de modem gewoon overleden is, in ieder geval het 2e kanaal/netwerk van de 5ghz?
                            resetten !!!
                            het zou kunnen, dat het modem niet goed overgeschakeld is van Bridge naar Router modus.

                            Reageer


                            • #59
                              resetten gedaan, zelfde laken en pak, enkel 2.4 ghz.
                              het wordt nog gekker, kan nu zelfs de 192.168.11.1 niet beheer/zeelandnet geeft nu verkeerd wachtwoord - inlog???

                              Reageer


                              • #60
                                Oorspronkelijk gepost door fignon
                                resetten gedaan, zelfde laken en pak, enkel 2.4 ghz.
                                het wordt nog gekker, kan nu zelfs de 192.168.11.1 niet beheer/zeelandnet geeft nu verkeerd wachtwoord - inlog???
                                doe es alleen beheer en dan zonder wachtwoord.

                                Reageer

                                Om te reageren, moet je eerst .

                                verwerken...
                                X