Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

15º
14º
15º
15º
15º
15º
14º
15º
18º
18º
18º
18º
18º
19º
18º
18º
18º
18º
19º
18º
18º
19º
19º
19º
18º
17º
18º
18º
18º
19º
18º
18º
17º
17º
17º
17º
17º
17º
18º
17º
za zo ma di wo
5 7 7 3 6 5 3
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Weerbericht zaterdag 26 september

Veel regen in Zeeland, 15 graden

Laatste update: 12:09
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind:
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Over Zeeland trekken nog enkele fikse buien, mogelijk met een klap onweer. In de rest van het land is het op de meeste plaatsen droog met vooral in het midden en westen ook zon.

Over Zeeland trekken nog enkele fikse buien, mogelijk met een klap onweer. In de rest van het land is het op de meeste plaatsen droog met vooral in het midden en westen ook zon.

De buien in Zeeland trekken naar het zuiden weg en in de tweede helft van de middag wordt het ook daar tijdelijk droog. Tijdelijk is er ruimte voor de zon. In het noorden en oosten is het vanmiddag overwegend bewolkt en deze bewolking breidt uit over het land. Ook gaat het later vanmiddag vanuit het noorden op steeds meer plaatsen regenen.

Het wordt 14 graden in Limburg tot 16 graden in het noorden en westen van het land. De wind waait uit het noorden en neemt aan het einde van de middag aan zee weer toe tot krachtig of hard (6-7 Bft.). Landinwaarts waait het veelal matig.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Koud is het niet. De minima komen uit tussen 14 graden vlak aan zee en 10 graden in het oosten en zuidoosten. De noordenwind is matig in het binnenland en (vrij) krachtig in de kustprovincies. Vlak aan zee waait het vannacht soms hard (7 Bft.) en aan de Zeeuwse kust kan de wind zelfs weer even stormachtig (8 Bft.) zijn.

Morgenochtend valt vooral in het zuiden en westen nog regionaal regen. De regen trekt naar het zuidwesten weg en aan het einde van de ochtend is het vrijwel overal droog. De wind waait uit het noorden tot noordoosten en is landinwaarts veelal zwak. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig en in het zuidwesten eerst nog krachtig (6 Bft.).

Morgenmiddag is er veel bewolking, maar af en toe ook ruimte voor de zon. Op veel plaatsen blijft het droog. Lokaal is een bui mogelijk, vooral in het westen en noordwesten van het land. Met 17 graden in Limburg tot 19 graden in de kustgebieden is het iets warmer dan vandaag. In de kustregio’s waait een matige noordoostenwind. In het midden, oosten en zuiden van het land waait het nauwelijks.

Morgenavond is het zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen droog. In de nacht naar maandag neemt vooral in de zuidelijke helft van het land de kans op regen toe. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden.

Maandag is het wisselend bewolkt met in het zuiden veel wolken en in het noorden vaker zonneschijn. In het zuiden verloopt de dag regenachtig en ook in het midden kan het af en toe regenen. In het noorden blijft het waarschijnlijk meest droog. Met circa 20 graden in het zacht voor de tijd van het jaar. Gemiddeld wordt het eind september een graad of 18. De wind is matig en waait uit het noorden tot noordwesten.

Dinsdag start bewolkt en regionaal valt wat regen. In de middag zijn de neerslagkansen kleiner en is er meer ruimte voor de zon. Het wordt 18-19 graden bij een matige westenwind.

Ook woensdag is het nog vrij rustig herfstweer met wolken, soms zon en kans op een klein beetje regen. Het wordt circa 18 graden en er waait een matige wind uit het zuidwesten tot zuiden.

De dagen daarna wordt het een paar graden kouder met maxima rond 16 graden. Het weerbeeld wordt meer herfstachtig met regelmatig regen ook weer kans op veel wind.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

Mede mogelijk gemaakt door Weeronline.nl

Zonsopkomst 07:40
Zonsondergang 19:30
{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Meerdaagse verwachting voor {{ plaatsNaam }}

laatste update: za 12:09
{{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm
Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Meerdaagse verwachting

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Slootmist.
Adri Joosse
Zonsondergang.
Adri Joosse
Zoutelande
Cor van der padt
regenboog, zaterdagmorgen 19 juni 8.50
Marjo Keij
zonsopgang terneuzen
A.MESTERS@KPNPLANET.NL
sneeuwlandschapje
franc