Weerbericht dinsdag 19 februari

10º
10º
11º
10º
11º
11º
4 4 4 4 4 4 4
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Beetje regen, overdag westen zon

Laatste update: 00:02
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Deze nacht trekt een gebiedje met lichte regen van west naar oost over het land. Aan het einde van de nacht trekt de regen naar Duitsland weg en volgen in het westen opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden.

Deze nacht trekt een gebiedje met lichte regen van west naar oost over het land. Aan het einde van de nacht trekt de regen naar Duitsland weg en volgen in het westen opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden.

Overdag is het wisselend bewolkt met in het zuiden en westen meer zon dan in het noorden en oosten. Vooral in Zeeland en langs de westkust is het regelmatig zonnig. In het noordoosten kan een enkele lichte bui voorkomen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog.

Met 8 graden op de Wadden tot 11 in het zuiden is het een stuk minder warm dan afgelopen dagen, maar nog altijd een graad of vier warmer dan gemiddeld in februari. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige, wind uit het westen tot zuidwesten.

In de avond neemt de bewolking toe en de nacht naar woensdag verloopt overwegend bewolkt. In het noorden kan in de nacht een beetje motregen vallen. De minimumtemperatuur varieert van 3 graden in het zuidoosten tot 6 aan zee.

Woensdag wordt een bewolkte dag. Vooral in de noordelijke helft van het land kan af en toe lichte regen of motregen vallen. In het zuiden kan soms de zon even schijnen. Het wordt 9 graden op de Wadden tot lokaal 12 in het zuiden bij een matige, aan zee vrij krachtige, zuidwestenwind.

Donderdag blijft het op veel plaatsen droog. Een groot deel van de dag heeft bewolking de overhand, maar in de loop van de middag komt er vanuit het zuidwesten meer ruimte voor de zon. Het wordt 10-13 graden met de hoogste maxima in Brabant en Limburg. De wind waait nog altijd uit het zuidwesten.

Vrijdag blijft het droog en zijn er zonnige perioden. Mogelijk kan het in Limburg lokaal 15 graden worden. In de rest van het land wordt het 10-14 graden. De wind is zwak tot hooguit matig en draait van zuidwest naar zuidoost.

Het weekend verloopt droog en zonnig. De temperatuurverwachting is wel wat onzeker, maar winters wordt het niet. Er is kans op maxima rond 10 graden met in de nachten lichte vorst. Ook is kans op maxima rond 15 graden met minima op de meeste plaatsen iets boven het vriespunt.

In de loop van volgende week wordt het wat meer bewolkt en neemt de neerslagkans langzaam toe. Het blijft waarschijnlijk relatief zacht met maxima rond 11 graden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 07:51
Zonsondergang 18:04
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
Ochtendnevel
Adri Joosse
Zonnestralen.
Adri Joosse
Zonsondergang.
Adri Joosse
Mooi Middelburg
RG
Kleurrijk
Chinta
Gouden zonsondergang.
adri joosse