Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Goes

3.038 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 18 okt. 2010
Goes is een fijne stad om te wonen en te winkelen. Maar er mag wel wat meer georganiseerd worden. Zeggen twee dames die we interviewen. reportage: Bram, Michael & Esther.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

fop pruikje 18 oktober 2010

ja halooo, er moet worden bezuinigd op "cultuur" dus meer evenementen kan je wel vergeten. kijken jullie ooit het nieuws wel eens toch ? organiseer anders zelf eens wat... en aan wie vraagt goesTV het weer ? bejaarde dames...die het weer "eng" vinden en te ver fietsen maar vooral weer niet weten waarom ze wat vinden. tjonge, goesTV is blijkbaar voor oude lullen.

reactionair 18 oktober 2010

Realiteit is dat Goes prima om te werken, wonen en winkelen is. Realiteit is ook dat Goes een economisch en cultureel middelpunt vormt in Zeeland. Realiteit is verder dat we vergrijzen en dat men klaarblijkelijk niet verder komen dan: Ik vind het wel leuk en dat soort superlatieven. Maar we zitten in Zeeland, dus dat wil zeggen; terughoudend en conservatief. Misschien is dit ook wel het beste . . . . . . . . .

kees l 19 oktober 2010

wat een gelul

actie reactie 19 oktober 2010

@ reactionair, terughoudend en conservatief het beste ? ga aub in iran wonen of een ander middeleeuws land. dat soort achterlijke gedachtes komen uit een achterlijke cultuur die hier niet hoort ! en economisch is zeeland het putje van nederland, nederland dat zelf al chronisch achterloopt op de rest van europa, juist omdat ze hier zo conservatief zijn en het vertikken te investeren in de toekomst. maar u vind dat het beste... ik kan mij niet onttrekken aan het vermoeden dat u een gepensioeneerde bent. die denken allemaal dat het maar net zo moet zijn als vroeger. nou, tijd dat u eens wakker wordt en beseft dat de wereld is veranderd.. ondanks de conservatieve beweging.. vasthouden aan vroeger is de dood van de toekomst. en die ziet er niet zo best uit voor nederland. bedankt hoor ! :( egoist !

Dirk 19 oktober 2010

Goes is een pittoreske stad in de prachtige provincie Zeeland. Ik ben blij dat ik er ben geboren en getogen en werk!