Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dag van de Leraar

1.725 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 5 okt. 2010
Omdat het Dag van de Leraar is doen we een rondje langs de helden van de Loods. Iedereen vindt het leuk om belangeloos wat te zeggen voor onze camera, behalve Henk van de scooterwerkplaats. Maar we gaan 'm toch echt niet betalen voor een antwoord op een fatsoenlijke vraag. Reportage: Bram & Michael.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

gek 05 October 2010

wat een kwal dat roze homo shirt. en die kale denkt vooral aan lange vakantie, werkschuw tuig dus, en dat moet dan het goede voorbeeld geven. tsjonge tsjonge... gewoon flink bezuinigen op dat soort. laat ze maar eens echt voelen wat werken is.

hoi 05 October 2010

slaat gewoon nergens op dit

@gek 05 October 2010

wel typisch dat je dit berichtje om 15 uur hier neer gooit. Niet aan het werk zeker?

@gek 06 October 2010

Als je je op het internet even verdiept in Goes TV en de school waar ze bij horen (De Loods) dan weet je dat de 'leraren' er vooral zelfstandige ondernemers zijn. En als een ondernemer niet werkt, dan verdient ie ook niets. Die vakanties zijn dus vooral een sigaar uit eigen doos. Wat is daar tegen?

@ @ gek 06 October 2010

nee, ik werk voornamelijk in de avond en s'nachts in de bewaking, dan zie ik al genoeg van dit soort randdebielen die op zoek zijn naar drugs of om een kraakje te zetten. ik werk wel dus... en mag ik dan ook een beetje vrije tijd ? en wat gaat jou dat aan dan ? niets dus ! gewoon bek houden en doorlopen, mafkees!

@@@ gek 06 October 2010

Moet dat nou, dat schelden en dreigen?

@@@ gek 06 October 2010

Als u schrijft; "Die kale denkt vooral aan lange vakantie, werkschuw tuig dus" en iemand anders corrigeert u ("Als een ondernemer niet werkt, dan verdient ie ook niets. Die vakanties zijn dus een sigaar uit eigen doos") dan zijn excuses van uw kant wel het minste wat u kunt doen. Nu gaat u gewoon door met vervelende opmerkingen maken. Weinig klasse. Geen beschaving.