Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Eeuwig Zeeland / Delta Shorts

9.781 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 7 sep. 2010
Matthijs Meulblok – Burgh-Haamstede Drie vrienden zijn op vakantie in Zeeland. Ze ontmoeten een meisje op de strandtent, Julia. Julia is, wat zij niet weten, vervloekt met de Eeuwige Jeugd. Ze gaan naar het bos en daar zal Julia toe slaan op de drie vrienden.

28 reacties

Reactie wordt toegevoegd

inwoner 07 September 2010

Heel gaaf gedaan jongens! Hij is echt leuk geworden! Proficiat! Geen wonder dat de PZC er veel aandacht aan gaf, twee pagina''s! succes!

mark 07 September 2010

netjes gedaan 5 sterren van mij

erik 07 September 2010

Camerawerk en productie is erg goed. Jammer van het slechte acteerwerk, maar goed, wat wil je met natuurlijk met low-budget ;)

Matthijs 07 September 2010

Het was zelfs no-budget ;).

alure 07 September 2010

5 sterren van mij!! goed gedaan!!!

Miran 07 September 2010

Super!! 5 Sterren hoor!!

Marleen 07 September 2010

Geweldig, ik ben trots op jullie!

enrico 07 September 2010

super 5stereen

arjan 07 September 2010

nou nou wat een gezellige reactie hierboven zeg ?? maar ik zeg mooie film geworden, is er een om trots op te zijn! Vond vooral de tent wel heel erg mooi staan :-)

filmmaker 07 September 2010

Jazeker, een toptent! volgens mij lag dat bed ook erg lekker daar xD

Jacco 08 September 2010

Hey, dat ziet er goed. Ga zo door, enne dat van die acteurs. We kunnen niet allemaal met Carice van Houten werken. Nu is het tenminste geen filmpje van 1 seconde ;-)

Bep 08 September 2010

Mooi filmpje, knap gedaan!

eerlijk spel 08 September 2010

@doorgestoken kaart: lullig dat je dit soort comments gaat geven op verschillende films in de delta shorts. Valt niet op hoor ofzo ;)

Robbie Holtman 08 September 2010

Leuke film en dat voor een No-Budget. De maker heeft echt veel moeite gedaan dit voor elkaar te krijgen en dat is in mijn ogen echt 5 sterren waard. Zo zie je maar. een goed script ;) en een sterke mentaliteit, daar bereik je wat mee

Eef 08 September 2010

Sorry, maar wat een beroerd acteerwerk..

Miranda 08 September 2010

Wat een mega slechte acteurs...:O Dit is geen 1 ster waard..sorry..

Merian 08 September 2010

Onzuivere film. Sommige stukken hebben totaal geen enkele functie, narratief of stilistisch gezien. Toch mijn complimenten voor de moeite, tijd en energie die je erin hebt gestoken Matthijs.

Theo Raats 09 September 2010

Er staan een paar zeer onbeschofte reacties als antwoord op jullie film. Niets van aantrekken. Natuurlijk zijn er dingen op aan te merken. Maar de lomperik die het nodig vindt om kankerhomo te roepen moet het nog maar eens nadoen. Zo te horen heeft hij een probleem. Matthijs, sukses zondag in Vlissingen. Jullie zijn niet kansloos, vind ik. Het is een detail, maar wat ik erg leuk vond was de rook die op het laatst uit hun schoenen kwam.

Open kaart 09 September 2010

Wie is hier stikjaloers en kan niet tegen zijn verlies?? Whoahahahaha!! Doe het maar eens na, wedje leggen dat het niet lukt? Ach er zijn winners en losers, dit is een winner natuurlijk!

Jan 10 September 2010

Voor een eerste film is dit echt niet verkeerd. Er zitten misschien wat schoonheidsfoutjes in, maar dat heeft iedere amateur wel. Door veel te doen leer je het vanzelf ;). Veel succes! Een carrière gaat jullie allemaal vast tegoed!

rick hamelink 12 September 2010

tof hoor mathijs! het zelf in de edit een aantal dingen eruit gehaald sommige dingen waren niet nodig om te laten zien dan was het net iets vlotter geweest! maar voor een no-budget film is het aardig om weg te kijken! probeer de volgende keer iets meer durf erin te verwerken, nu is het net iets te gewoontjes en lijkt een beetje afgeraffeld! daardoor nodigt het uit om snel naar het einde van het filmpje te skippen. ik spreek je nog wel eens! grtz rick

Astrid 12 September 2010

Mooi gedaan zeg 5 sterren

Middelburger 12 September 2010

Echt een slecht filmpje, het acteer werk is nou ook niet bepaald goed!

V. 13 September 2010

Aardig goed voor een eerste filmpje, voor no-budget best om naar de kijken. Helaas was het geluid niet al te best afgestemd op omgevings geluid en stemmen, en de acteurs klonken niet altijd even vlot, maar na meer filmpjes zal dat wel goed komen.

C. 13 September 2010

Goed script en productiewerk. Maar die acteurs... Te slecht voor woorden gewoon. Maar verder super goed gedaan Matthijs!

MATTHIJS 15 September 2010

Ach.. we zijn dan zondag wel niet in de prijzen gevallen, het feit geselecteerd te zijn was voor ons al heel wat! Maar we hebben enorm hiervan geleerd en veel handige feedback gekregen, dus volgend jaar: KNALLEN!!!

Vincent 24 February 2018

Ik moet hier echt gewoon even over denken.

88_Richard_Harcore_4_Life_88 24 February 2018

Mooie chicka's