Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Devil / 16 september in de bioscoop

5.181 keer bekeken
wtbmovies
Gepubliceerd op 1 sep. 2010
DEVIL is een bovennatuurlijke thriller van de producent M. Night Syamalan (The Sixth Sense en Signs). In deze film stappen een aantal mensen een lift in een kantoorgebouw binnen. De lift loopt vast en al gauw wordt duidelijk dat de duivel ook aanwezig is... Met Chris Messina, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Bojana Novakovic, Jenny O’Hara, Bokeem Woodbine and Jacob Vargas. Vanaf 16 september in de bioscoop, www.film1.nl/devil

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

JSK 02 september 2010

Goed bezig !!! Als jij die bioscooptrailers blijft uploaden dan blijf ik de DVD/Blu-Ray's doen. Is voor veel mensen interessanter dan al dat ander genozel.

japie 02 september 2010

spreek vooral voor je zelf JSK, dat videotheek tokkie in aussie trainingspak gedoe vind ik geen reet aan en ik heb die films al lang gedowned dus het is allemaal oude meuk die je er opzet. en ga eens wat nuttigs doen dan een beetje op de bank hangen en video's te kijken.

atheists rule ! 02 september 2010

the devil ? dat is uit het groot sprookjesboek, daar gelooft toch niemand meer in. een beetje erg laat om nu nog een rerun van the exorcist te maken hoor. decennia te laat dus. de duivel, (proest) ja ik schijt al helemaal in mijn broek hoor roflmfao!

JSK 03 september 2010

@Japie : Ik spreek niet voor mezelf maar weet marktcijfers waar jullie geen enkel benul van hebben, dus praat met mijn volle verstand. Fijn dat je de films hebt gedownload maar gelukkig zijn er nog wel echte film liefhebbers die het wel leuk vinden om te gaan kopen. Een gemiddelde "tokkie" heeft geen geld dus zal het inderdaad gaan downloaden....