Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De hemel komt naar beneden

5.129 keer bekeken
T & J's Pet Store Vlissingen
Gepubliceerd op 28 aug. 2010
Zaterdag 28--08-2010 In middelburg barst het los

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

astrix en obelix 29 August 2010

"de hemel komt naar beneden" een kreet uit de astrix ? en FYI, er is helemaal geen hemel.. dat is ook uit een kinderboek. hoe oud was u ook weer ?

katinka 29 August 2010

gaaf ja, nattu is mooi en daarom is holland zo gaaf land met zomers herfst winters en al die buien dan weer zon gewoon COOL.... en wat is dat voor rare opmerking asterix en obelix ? hemel bestaat niet ? elk weldenkend mens weet al dat er meer i tussen hemel en aarde, dat heet ingeschapen god-kennis, ieder mens hangt 1 of ander iets of niets aan omdat elk wezen een ziel heeft.. kun je wel lekker stoer doen dat er niets bestaat, in je hart weet je wel beter.. men zoekt in de ruimte naar alles en vind niets hahhaha en waarom ? God heeft alleen de aarde gemaakt en al wat er in is en NIET meer of minder!!!

decurion magistratus 02 September 2010

@ katinka, dat is slechts uw mening. het zou u niet misstaan een beetje respect voor andermans opvattingen te tonen. ingeschapen godskennis ? u bedoeld religieuze indoctrinatie waarschijnlijk. maar goed, u denkt dat de hemel nog een keer naar beneden komt en de aarde is plat. ook goed hoor.