Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vakantiepret..... of: Hoe trek je een bermuda aan.

8.802 keer bekeken
T E R N E U Z E N A A R
Gepubliceerd op 13 aug. 2010
Man die een beetje Typsie is probeert zijn broek aan te trekken.

20 reacties

Reactie wordt toegevoegd

pensioenado 13 augustus 2010

daar heb je weer zo een respectabele pre-gepensioeneerde. een dikke vette pens en de hele dag zat op het strand liggen.

laat mij lachen 13 augustus 2010

prachtig!

Marjan 14 augustus 2010

Je moet je als filmer schamen om iemand nietsvermoedend zo te filmen. Je had misschien ook even in kunnen grijpen. Wie zegt dat deze persoon zat is???

kees 14 augustus 2010

Daar ben ik het helemaal mee ens.............

Ingrid 14 augustus 2010

Ben het helemaal met Marjan en Kees eens.Als je dronken bent weet je nog wel wat een broek is.Voor hetzelfde geld heeft de meneer een klein herseninfarct gehad en daardoor niet meer in staat te begrijpen wat de functie van de verschillende kledingstukken is.Hoe dan ook,jullie hadden beter een handje kunnen helpen inplaats van de boel te filmen,ik zie geen verschil met dit of al die mensen die fotograferen hoe iemand verdrinkt,en geen hand toesteken.

jedidja 14 augustus 2010

nou, ingrid, dát vind ik wel even wat anders hoor... deze meneer leeft gewoon nog, tenminste, daar ga ik van uit. mijn gedachten bij dit filmpje waren dat deze meneer met zijn hoofd teveel bij alle knappe, halfnaakte vrouwtjes is... ik vond het wel lachen.. op een gegeven moment denk je: nou gaat hij een been optillen om in een pijp te doen... maar nee hoor, wéér!! maar misschien heeft ingrid wel gelijk, had ik nog niet aan gedacht. maar aan de andere kant, ingrid, voor hetzelfde geld krijg je een dreun of een grote mond als je probeert te helpen... dat weet je tegenwoordig toch niet....

ruud 14 augustus 2010

waarom : a. een gepensioneerde met een vette pens. Schrijver zit zeker in de WW met een dikke pens b.waarom is die man dronken Jullie nemen zelf altijd bier mee zeker en vallen anderen lastig c.Waarom heeft hij naar halfnaakte vrouwtjes liggen kijken . Allemaal suggesties. Ik ben niet roomser als de paus hoor, Ik had ook gelachen en daarna geholpen en.... een klap krijgen kom nou . Die man zou ook gewoon ziek kunnen zijn. En een stukje film. Ja maar dan voor thuis. Wie weet wat je hem ni voor een tweeede keer aandoet.

jotje 14 augustus 2010

deze man heeft gewoon teveel gezopen,want als je een hersenbloeding heb gehad beweeg je niet zo soepel en ben je vaal haflzijdig verlamd en verminderde lichaamsfunctie. pure dronkenschap

Ada P 14 augustus 2010

Een hersenbloeding zal het niet zijn , Maar ik heb ook wel eens zoiets mee gemaakt. Wij : in onze club een mede clublid kwam binnen iedereen dacht dat hij dronken was ,hij was ook zo vreemd aan het doen is weggestuurd met de mededeling ga maar naar huis. Later hadden ze er spijt van , een gezwel in het hoofd ineens druk in de hersens.... Dus film dit nooit !!!! Heel naar voor de fam .

vlinder 14 augustus 2010

Ik vind het geweldig!!! De harembroeken zijn invoor vrouwen. Die had hij gepakt uit een stapeltje kleren! Ik vond het groots, dat hij het twee keer probeerde!Shapo1!!!

flupje 14 augustus 2010

tis wel belachelijk, maar in plaats van toe blijven kijken kan je ook even kijken wat deze meneer mankeerd. als hij zat is mag je echt lachen!

Gijs 14 augustus 2010

@Marjan Werk je in de gezondheidszorg? Omdat je met die opmerking komt.

ben nog vromer 15 augustus 2010

marjan ,kees ,ingrid ,flupje.Er zitten hier vier zwervers op mn stoep die alle vier medische verzorging nodig hebben,komen jullie ze even verzorgen of loop je gewoon door?????Ga lekker in india wonen mensen genoeg die jullie hulp wel willen.Deze man heeft gewoon te veel gezopen en dit filmpje heeft de inzender van internet dus wat had ie moeten doen bellen?Hey you tube waar is die meneer ik wil hem helpen hahahahahahaha

Terneuzenaar 15 augustus 2010

Bedankt voor jullie reakties. Het filmpje komt inderdaad van Internet. Al had ik gewild, dan had ik dus nog niet kunnen helpen. Mijns inziens is duidelijk dat de man te veel gedronken heeft.

bron 16 augustus 2010

Bronvermelding was dan wel netjes geweest

maatje 16 augustus 2010

erg zielig om dit zo te filmen deze man heeft duidelijk een ernstige afwijking in de hersenen door een operatie aan een tumor kinderachtig om hier zo om te lachen

amber 16 augustus 2010

ik vind het erg flauw en vooral kinderachtig om dit te filmen!! ik werk zelf in de gezondheidszorg..en ik kom veel van dit soort gevallen tegen. Misschien heeft deze meneer een klein herseninfarct gehad. En de gene die dit gefilmd heeft, had deze man best kunnen helpen.!! En een filmpje maken lijkt misschien stoer, maar jullie zijn te laf om deze meneer te helpen!

Stoffeerder 16 augustus 2010

Nu ben ik ook regelmatig als een balletje, maar niet zooooooooooooooo

Terneuzenaar 18 augustus 2010

Als jullie allemaal zo stoer zijn, zet dan je eigen naam onder je reaktie.

stoere boer 20 augustus 2010

en ik bin vee stoerder wan ik komme uut terneuzen