Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tandarts, mijn bezoek aan de tandarts, Verdoving, lekker!

10.245 keer bekeken
[email protected]
Gepubliceerd op 24 jul. 2010
Tandarts, mijn bezoek aan de tandarts. Een kies rechtsonder en 3 voortanden worden gedaan. Dit is deel 1, 8 minuten, 3 andere delen van elk 8 minuten moeten nog volgen (de hele behandeling)

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ricka 24 July 2010

Wat leuk zeg. Heb je geen andere filmjes??!!

Blauwe vlinder 24 July 2010

Heel bijzonder filmpje bij de tandarts! Het helpt hopelijk mensen over de drempel om er naar toe te gaan die bang zijn van de tandarts. Lang leven je eigen tanden dus best op tijd en stond laten verzorgen, doe ik ook. Zal volgende week eens een afspraak met de tandarts maken maar wel in Belgiƫ, kom net uit Zeeland! Kijk uit naar het vervolg! Groetjes blauwe vlinder Chrisje

ajvandijk, tandarts 24 July 2010

noui, heel fijn uw reactie, doet me goed! Vervolg komt binnen plm 1 week, maar een edit kost altijd net iets meer tijd dan er zo even is. Maar hier doe ik het voor!

Derfla 01 July 2011

inderdaad zeer Nuttige filmpjes ik ben Gelukkig sinds korte tijd van mijn TandartsAngst Verlost. mede door goed Overleg met mijn tandarts Over Wat er Allemaal gaat gebeuren. Ga zo door met het Maken van Filmpjes Het Zal zeker mensen Helpen om over de drempel naar de tandarts te Gaan. Groet Derfla.

viktor 03 July 2011

haha die tandarts moet cameraman worden. die vindt die camera veel leuker dan tanden repareren :P maar dit stelt mij ook gerust ik heb een vrouwelijke tandarts, dat heb ik wat liever. die geeft heel veel rust en neemt echt de tijd met me. mijn vorige tandarts was van de oude stempel. die goede man bedoelde het goed maarja ik ben vrijwel nergens bang voor maar de tandarts...oh my god!