Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Panoramabord Vlissingen-Oost onthuld op Fort Rammekens

7.627 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 8 jul. 2010
Op Fort Rammekens heeft de toerist een uitgebreid zicht op de havens en bedrijven op industriegebied Vlissingen-Oost. Maar wie zit nu waar? Deze vraag wordt beantwoord met de onthulling van het nieuwe panoramabord Vlissingen-Oost op het oude zeefort.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zeeuwse aasgier 19 July 2010

en wat doneren die bedrijven dan nog behalve een reclamebord voor hun eigen doeleinden ? alleen vervuilde en giftige lucht zeker ? stelletje aasgieren.

Rob 21 July 2010

Slimme vent die Wilbert Weber?? ist das england.....nee dat is de overkant!! Nou dan is het voor de toeristen helemaal duidelijk.......haha ;-) Haha ik dacht dat Engeland ook de overkant was als je de Noordzee oversteekt. Als tie nou gewoon zegt dat is Zeeuws-Vlaanderen!!

harry 21 July 2010

en dan een stel kleurig ballonnetjes oplaten. die vervolgens in zee terecht en aldaar opgevreten vorden door allerlei vogels en vissen, nee goed bezig!!!

tsjonge jonge 21 July 2010

een filmpje over een nieuw bord; en ze laten dat hele bord niet zien!!!

buma stemra 21 July 2010

waarom is dit een aanbevolen video op zldnet ? dit gaat alleen over reclame... of is het omdat zeeslaknet ook dol staat van reclame ? betalen de klanten soms voor een reclame server ? weg met die rotzooi !

horizon vervuiling 24 July 2010

ik denk dat de meeste mensen die een bezoek brengen aan het fort zich bij het uitkijkpunt bovenop geconfronteerd vinden met de moderne wereld waar de horizon vol staat met vieze industrie. ik zou er zelf niet zo trots mijn naam bij zetten. maar goed, feestelijk geopend met ballonetjes die vervolgens de schelde inwaaien en daar dierenlevens kosten door verstrikking en verstikking. het is me helemaal duidelijk waarom dat bord daar staat. het is geen bord maar een ouderwetsche schandpaal T jammer dat er geen gaten in zitten anders konden die bobo's er gelijk aan vastgeketend worden zoals ze dat vroeger ook deden met mensen die zich zouden moeten schamen ! maar nee, ze denken dat ze er trots op zijn en goede reclame maken.

VOC regent 04 August 2010

wen er maar aan, nu er weer een ouderwetsch imperialistisch kabinet in de maak is met goedkeuring van de christenen keren de tijden van de kolonistaie en industriele revolutie weer terug. werken zal je en anders de karewats erover. had je maar geld moeten hebben, lekker puh! jaloers zeker ? het echte VOC denken zoals de weledele heer balkenende het bedoelt heeft, stinkend rijke regenten, rassenhatende zeerovers en de kerk die alles goedkeurt en als sluitsteen mag dienen voor een dikke vinger in de pap. zo is nederland groot geworden. hoezee voor nederland ! het heerlijke imperialisme is weer terug !