Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een ochtend op het strand

2.501 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 24 jun. 2010
Op het strand van Vlissingen kwam vanochtend het strandleven rustig op gang. Reportage: Bram & Solomon.

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

harry 24 June 2010

Ik mis de diepte interviews een beetje. Ik moet altijd enorm lachen om domme vragen. Wel toverd deze krullebol een lach op mijn gezicht door in de volle zon met een capuchon op te lopen. Totaal geen verstand!

harry2 24 June 2010

wat moet je met zo'n dom filmpje?

@harry 24 June 2010

Wanneer schrijft dat een ander totaal geen verstand heeft, is het wel zo raadzaam om zelf goed te spellen, Harry! ("toverd" ???)

@harry @harry 24 June 2010

En wanneer je daar weer commentaar op geeft moet je zelf niet een woordje vergeten!! ("je")

Harige Harry 25 June 2010

Weer zo een voorbeeld van hoe word de economy naar de klote geholpen? Nou simpel richt een school / studie / stichting op stop je zakken vol met geld leef je uit en naai maar door. geldkraan dicht draaien en ouders zelf voor hun zaad en ei verwekt geval hun studie kosten laten opdraaien of die dopy's zelf alles terug laten betalen. Weet eigenlijk niet wie hier nou het grootste verstandloze kind is in het spel die pukkelkoppies of die grote smurf die eruit ziet alsoftie zelf net uit een ei gekropen is.

dirty harry 25 June 2010

@ de harry's, loop niet zo te zeiken over spelling, je lijkt wel een griffo. harige harry heeft wel een punt, ik vind ook dat ouders in het algemeen zelf maar moeten opdraaien voor de buitengewone kosten van hun kinderen. scholing en zo moet natuurlijk in het algemeen belang goed geregeld zijn maar zelfs dat verpesten ze in den haag. die fok premie's moeten gewoon eraf, we hebben al mensen genoeg hier. vol = vol. dus als u een heel circus aan nazaten wil, betaald u dat maar lekker zelf i.p.v. als een schooier je handje ophouden en bedelen voor eten omdat je zoveel hongerige kindjes hebt ga maar naar africa, daar leven ze zo. als je geen kinderen kan betalen dan koop je maar anticonceptie ! en ondertussen wel in een gemiddeld huis willen wonen met een modale auto voor de deur enz, dan ga je maar net als vele anderen in een goedkoop huurkrot en ga je maar lekker op de fiets boodschappen doen. of is dat te min ? nee, liever van de staat profiteren, de belastingbetaler betaald wel weer mee voor de puinhoop van een ander.

Harige Harry 25 June 2010

Applaus voor Dirrty Harry Helemaal mee eens. En ja die zijkwijven en griffoos altijd die fukking taalfouten je ben zelf een fout een zaadfout

SFC 25 June 2010

hij is er weer bij ! en die ander ook hahaha

SFC 25 June 2010

@ alle harries, get a life !

@dirty en harige harry 28 June 2010

@dirty harry U klinkt echt als iemand die niet in staat is om welke vrouw dan ook zover te krijgen dat ze u kinderen zou schenken...terecht ook wel denk ik.. @harige harry het is zeikwijven...