Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Joran v d sloot Peru Froukje

3.864 keer bekeken
Anipet
Gepubliceerd op 13 jun. 2010
Joran v d sloot Peru Froukje

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

tilly 13 juni 2010

wat denken jullie hoe dat voor die moeder is om dagelijks geconfronteerd te worden met berichten over je zoon. het is en blijft haar zoon,daarmee praat ik niet goed wat hij heeft gedaan,maar ik denk aan die moeder.

DaMi 13 juni 2010

Wahaha te netjes

johanp 13 juni 2010

het kan dan wel je zoon zijn maar het is een zware crimineel en die zouden ze zelf ook een handje moeten helpen......... Het wordt tijd dat we wakker worden en de criminaliteit harder gaan aanpakken.

ko 13 juni 2010

Waarom zoveel aandacht besteden aan dat stuk crimneel. Laat hem lekker in Peru, kan hij een sheel goed nadenken, wat hij anderen heeft aangedan. En oh ja zijn moeder Tilly daar ben ik het gedeeltelijk mee eens, maar ook zij moet eea weten over het gedrag van haar (lieve) zoontje.

claudia 13 juni 2010

sorry, maar dit vind ik niet nodig. humor halen uit zoveel verdriet en ellende gaat mij te ver.

bas 13 juni 2010

Zulke grappen kun je toch niet tegenhouden.....

Marc 13 juni 2010

En de 2 moeders van de meisjes dan Tilly? Die Joran is een rascrimineel en hij is zo geworden door hoe de thuissituatie was. Daar hebben zijn pa en ma ook debet aan. Denk liever aan de slachtoffers en degene die achterblijven!

ikkuh 13 juni 2010

@ tilly. helemaal gelijk! de moeder van joran is eveneens slachtoffer. ze blijft bovenal ook mens.

Irene 13 juni 2010

Wat is nu leuk aan de video's ? Ik vind ze eerder smakeloos. Twee meisjes vermoord en maar leuk doen ....

*** 13 juni 2010

Volgens Anipet is dat humor en als een ander dat niet vindt dan is dat een zeur. Overigens zijn er al vaker filmpjes van Anipet verwijderd, dus dat geeft het niveau aardig aan. Je hebt ook niet zoveel verstand nodig om filmpjes te kunnen plaatsen natuurlijk en fatsoen is ook al geen vereiste.

beneden alle peil 14 juni 2010

deze filmpjes zijn beneden alle peil en denk maar eens na dat pap's van der sloot de "vriend" was die heeft geholpen om het stoffelijk overschot te laten verdwijnen. en is dat niet een beetje merkwaardig voor iemand die voor justitie werkt ? nou, niet op dat corrupte eiland wat vol zit met kinderverkrachende pedofiele nederlanders die van snuff films houden en die daar gewoon vrij spel hebben. nee, met joran achter de tralies veranderd daar niets aan hoor. prettige vakantie !

harry 16 juni 2010

ja mensen welkom in 2010. niets is meer heilig, en dit filmpje valt toch wel mee? beetje soft zelfs voor antipet. en die tilly die heeft gewoon geen verstand. een echte PVDA-muts. het opnemen voor de kant van de dader in plaats van over de moeders van de vermoorde meisjes te beginnen.