Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dieptepunt oranjegekte in Middelburg

3.425 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 11 jun. 2010
Normaal zijn Oranjefans erg origineel in hun uitingen van de oranjegekte. In Middelburg werd een zilvermeeuw gedwongen tot oranje dracht. En we mogen stellen dat dit beneden alle peil is.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Ron 11 juni 2010

Walgelijk!!!!!

gezellig, voetbal 11 juni 2010

diegene die dit heeft gedaan moeten ze in de oranje loodmenie proppen en door de veren halen. maar ach, in duitsland was die geverfde ooievaar ook al zo een media succes, maar vooral voor de centen daar.. laten we fijn dieren gaan mishandelen, dan komen we in het nieuws.. zieke geesten zijn het. dus vast dat er geen oranje fan die een cent komt doneren hoor, die geven het liever uit aan kinderlijke toetertjes en alcohol misbruik.

tvan brakel 11 juni 2010

wat een misselijke streek inderdaad degene die dit op zijn geweten heeft moet men op dezelfde manier terug pakken maar dan nog ietiepietie steviger handen op de rug en ten toon stellen midden op de markt en alle dierenlief hebbers hem belagen wat een misselijke minne streek degene moet goed gestraft worden !

voetbal is gay 11 juni 2010

man, heel dat voetbalboeren gedrag is het dieptepunt van het jaar.

Edwin 12 juni 2010

Leuk hé, voetbal. Alleen maar geschikt voor dat stelletje randdebielen die tot zulke dierenmishandelingen in staat zijn. Laat ze mekaar de koppen inslaan, daar geniet ik nou van, Neanderthalers dat ze zijn. Hoop dat die Oranjesukkels er vlug uit liggen.

Conny 12 juni 2010

Walgelijke actie dit is pure dierenmishandeling en voor de eikel(s) die dit op zijn/hun geweten heeft,hoop dat je indentiteit snel achterhaald zal worden. Of geef je zelf aan Lafaard !

voetbal = hooligans 12 juni 2010

daarom heb ik nu zo een hekel aan voetbal, omdat er praktisch allemaal gestoorde leipo's zijn met hersenletsel van comazuipen of het cokesnuiven. ga maar weer een dansfeest tereuriseeren met een pil in je nek. lekker "sportief" volk dat voetbalschorem. ach, laten we voor de lol hun auto's eens met oranje menie besmeren, dat vinden ze leuk ! leipe alcohol junkie !!! je moet zeker weer kotsen ? vind je het gek met je misselijke gedragingen, half nederland walgt van jullie ! en waag het niet om met aids terug te komen omdat je in SA zo lekker goedkoop maar de hoeren kan in de ghetto's. ja, net of we dat niet weten.... straks eerst maar eens langs het GGD voordat je nederland weer in mag ! ranzige smeerlappen. gatverdegatver.

Waldo Verrips 13 juni 2010

Wat een gestoord iemand die dit doet !! Ik ben best wel oranje fan maar dit heeft echt helemaal niets met voetbal te maken niet goed te keuren en als de dader ooit gepakt mocht worden verdiend hij de zwaarste straf die er is en dat is in mijn ogen poging tot moord !!

jans... 14 juni 2010

hardverscheurend....niet normaal meer... in wat voor een wereld zijn we terecht gekomen...steeds meer schorem wat er rond loopt !

blabla 14 juni 2010

smerige streek

Michaéla Blokpoel 14 juni 2010

ik heb daarstraks het filmpje gezien over de zilvermeeuw, ik vind het gewoon dierenmishandeling diegene die dit gedaan heeft en ik ben het helemaal met jullie eens om die die persoon eens te laten voelen wat hij met die vogel gedaan heeft, zoiets laat je gewoon uit je hoofd want is dat nou een dierenvriend.

faab 25 juni 2010

Een meeuw met oranjegevoel!!