Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KNRM Cadzand een nieuwe tractor

7.822 keer bekeken
Bert Voets
Gepubliceerd op 22 mei. 2010
Caterpillar tractor was aan vervanging toe.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

cat fan 29 May 2010

een monsterlijke machine zonder twijfel. maar ziet de bestuurder wel wat met die enorme "neus" voorop ? en waar is die dan voor ? moet daar iets aan komen hangen of zo ? of is het een soort van luchtinlaat ? en waarom lijkt het of het zwaartepunt veel te ver naar voren ligt ? meer een "trekker" dan een all purpose denk ik ? ik twijfel een beetje hoe het in zijn achteruit gaat met een zware aanhanger op onstabiele zandgrond. nou ja, vermogen genoeg dus het zal best gaan. en die kerel die van dat trapje afkomt terwijl de machine in beweging is zou beter moeten weten. over het algemeen een beetje roekeloze indruk voor een bestuurder die aanvankelijk begint met verkeerd om draaien en dus helemaal niet echt bekend is met deze machine.

ad,v.oorschot 05 June 2010

heele mooie trekker van de knrm cadzand als ze hem goed onderhouden dan gaathij lang mooi mee als ze ergoed onderhoud engoedschoon houden

KNRM Cadzand. 05 November 2015

@ Cat-fan Op de voorkant van die "enorme neus", waar overigens de motor en lier in gesloten behuizing zit vanwege zeewater, zit een camera. De bestuurder heeft dus altijd ruim zicht voor de trekker. Voorop zie je inderdaad 2 luchtkokers, als de behuizing geheeld gesloten zou zijn zou de motor niet kunnen koelen laat staan draaien. Stel dat de trekker met pech komt te staan in de zee kunnen we deze kokers afsluiten zodat de motor gespaard blijft van het zeewater. Deze trekker wordt alleen gebruikt om de boot in en uit het water te laten, vandaar de benodigde vermogen. Ik zou zeggen; kom eens op een maandag avond langs en we laten je alles zien.