Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koolmezennest Deel 2

3.767 keer bekeken
GuzMo
Gepubliceerd op 8 mei. 2010
Vervolg van 1 mei jl. Koolmeesjes groeien als kool. Datum op apparaat staat nu wel goed. (Opname van 7 mei 2010). Binnenkort weer vervolg.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

[email protected] 09 mei 2010

ik vond het leuk om te zien ,bij ons zitten ze ook in het huisje allen weet ik niet hoe veel er in zitten ,sints gisteren geen ouders meer gezien, ben vanavond voor het donker werd maar eens gaan kijken ,om dat ze er nog steets niet waren geweest ,en vond er helaas 7 doode vogeltjes ze begonnen al haartjes te krijgen ,maar heelaas ,hoe en waar om we zullen het nooit weten,groetjes fam wisse.

hoe ? 09 mei 2010

laat die beestjes dan ook met rust, iedereen weet dat je broedende vogels niet moet verstoren. maar nee, tis zo schattig voor het internet. over mensen blijmaken met dode mezen gesproken...

GuzMo 09 mei 2010

@ hoe?. Ik begrijp je reactie, maar broedende vogels laten zich echt niet zomaar van hun nest jagen. Meestal is er dan iets gebeurd met de ouders. Dan gaat het mis. Was bij ons vorig jaar helaas ook zo. Maar de 2 jaren daarvoor succesvolle broedses gehad. Kijk maar eens wat de vogelbescerming doet, die houden regelmatig nestkastcontroles. Halen de vogels zelfs uit het nest om te ringen en zo, maar de ouders laten het nest vervolgens echt niet in de steek. Overigens kijk ik maar heel af en toe gedurende een halve minuut in het nest met een klein cameraatje, om het toch zoveel mogelijk met rust te laten.