Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

HUH ? Wat zie ik nu toch ?

3.077 keer bekeken
wim*mie
Gepubliceerd op 29 apr. 2010
Grappige foto's.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jacq 29 april 2010

dit slaat echt alles! vreselijk om te zien. Misschien een idee om dit alles door te spelen naar stichting AAP!

sas 29 april 2010

dag jacq, dit soort foto's (ik neem aan dat je je opwond over die aangeklede aap...) zien ze bij AAP helaas zoooo vaak. In heel veel landen is dit nog de normaalste zaak van de wereld, en nog veel erger....deze arme stakker heeft tenminste nog wat te eten...AAP kan helaas maar een heel klein deel van de lijdende dieren helpen. David (directeur AAP) was onlangs in indonesie en Nepal en zag de exotische dieren (apen, vogels, zeldzame knaagdieren, zoogdieren, slangen, noem maar op...) torens hoog opgestapeld in piep kleine houten kooitjes op de plaatselijke markten. In onze ogen gruwelijk, haast niet om aan te zien, maar daar denken de straatarme mensen natuurlijk totaal niet aan dierenleed... elk verkocht exemplaar betekent vanavond eten voor de kinderen... tja.... Deze arme aap is niet eens te traceren ahv deze beelden, laat staan dat AAP hem kan redden... Het enige wat we kunnen doen is mensen zoveel mogelijk overtuigen dat het NOT DONE is om je met zo'n dier op de foto te laten zetten (tegen betaling uiteraard) maar zelfs dat is moeilijk, want de fotografen zijn erg overtuigend en t ziet er, voor leken, toch wel erg leuk uit natuurlijk. Dat dit aapje aan het eind van elke lange werkdag in de brandende zon in een hokje gepropt wordt tot ie een jaar of 7 en volwassen wordt, want dan gaat ie terugvechten, en dan simpelweg doodgeslagen wordt, weten ze dan natuurlijk niet. Alle apen die je in kleertjes ziet optreden, zijn feitelijk babys en jongen: een aap die gezond (dus niet gedrogeerd of halfdoodgeslagen) en (bijna)volwassen is zal zich verzetten tegen deze behandeling... tja, en dan levert ie niets meer op en kopen ze n nwe voor een paar euro...Door dit soort praktijken zijn er momenteel nog maar ca 3000 berberapen in het wild over.... Geloof me, een veelvoud van dit aantal is 'werkzaam' voor de Mensch....

sas 29 april 2010

oh ja, wat je natuurlijk wel kunt doen is deze video als ongepast aangeven! zal ik ook doen! gr sas

WIM*MIE 01 mei 2010

Tis toch zonde, mensen die geen humor zien/kennen, hebben geen leven. Amai, wat een stel sukkels zijn die jacq en sas zeg !

sas 04 mei 2010

tja wim*mie, als jij ook maar een heeeel klein beetje ECHT zou weten van het onderwerp waar wij het over hadden, (dierenhandel, uitbuiting, mishandeling, gruwelijkheden om tot 'gehoorzaamheid' te komen) dan zou jij deze foto ook niet meer zo 'humoristisch' vinden.... De beschaving van een volk is af te lezen aan hoe zij met haar dieren omgaat. (Ghandi zei dat: of vind je dat ook gewoon een grappig mannetje?)