Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bestuurlijk Zeeuws Kapje

3.890 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 23 apr. 2010
De burgemeester van Middelburg en de Commisaris der Koningin van Zeeland kregen vanmiddag de eerste 2 exemplaren van de nieuwste hype: Het Zeeuwse Kapje. Ze zetten gelijk een nieuwe modetrend voor bestuurlijk Zeeland..

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zeeuws kapje reclame 24 april 2010

niemand had het van de week over dat lompe ding. loop niet zo te fantaseren man. en carla zet nog wel een hoop stront op voor media aandacht. we moeten dat ding gewoon niet, ga er ergens anders mee venten.

anti giro&oranje 25 april 2010

juist ja! oprotten met je zeeuwse kapje of moet je een klapje! we zitten niet op de giro en trix te wachten in zeeland als jullie dat nog steeds denken!

carla kapt 25 april 2010

die kap van carla past iedereen.

kapje 27 april 2010

ik weet wel een mooie kap die karla over haar hoofd mag trekken.

kapje 27 april 2010

en helemaal gelijk anti giro&oranje, het overgrote merendeel zit helemaal niet te wachten op die geldverslindende onzin, jaaah, mensen die er een slaatje uit willen slaan zoals met een of ander dom kapje of mensen die graag champagne drinken van een ander, ja, die staan vooraan. ondertussen kan de democratische meerderheid die niets van deze rommel moet hebben gewoon de beurs weer trekken en de overlast verduren voor het feestje van een ander.