Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tevke is niet meer...

6.361 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 20 apr. 2010
De oudste Jack Russell ter wereld is helaas vanmiddag overleden...

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zielig 20 april 2010

ach arm beestje, nou ja, dat het een troost mag zijn dat hij zo een lang fantastisch leven had met zijn fantastische baasje.

Robert 20 april 2010

Zeer mooie leeftijd! Hoog bejaard. Sterkte baasjes

Lia 20 april 2010

Sterkte voor de baasjes, zal niet meevallen na 20 jaar.

anipet 20 april 2010

Ook namens opa hier sterkte (opa is ook een jack russel pas 17 jaar oud geworden wel doof maar nog zo gek druk als een deur fitaal zeer goed ter been beetje moeilijk kijken af en toe vooral van fel licht naar donker toe maar verder nog zo gezond als een vis hoop dat hij de 20 ook gaat halen)

pia 21 april 2010

Gelukkig voor het arme beestje.Enkele weken geleden was hij op TV,vond het verschrikkelijk!Het beestje kon amper meer lopen!Blind en zo te zien moest hij ook geholpen worden met drinken.Het leek mij meer eigen belang van de eigenaar:mijn hondje moet/zal de oudste Jack ter wereld worden!!!!!

hapi 21 april 2010

o arme schattige Tevke je hebt een mooi leven gehad en komt nu bij mijn hondjes in de hondenhemel en staat vanavond als sterretje aan de hemel zal naar je kijken ,ons hondje is 23 jaar geworden dat is 9 jaar geleden overleden ik mis haar nog steeds

Marga - Dierenhulp - Walcheren. 21 april 2010

Ik wens de baasjes van Tevke heel veel sterkte met het verlies van hun hondje. En Pia eigen belang geloof ik niet in hoor. Elke eigenaar van een dier weet wanneer een dier gaat lijden en ik geloof niet dat deze mensen hun hondje hebben laten lijden. Mijn Goldenretriever is 16.5 jaar geworden. Ook mensen die zeiden die liet ik inslapen. Waarom? Zo lang een dier nog eet en drinkt en geen pijn heeft moet je het niet in laten slapen. Sommige dieren krijgen veel te snel het bewuste spuitje. Lekker makkelijk, probleem opgelost. Laat mij dan maar lekker voor mijn oude dieren zorgen want daar hebben ze recht op.

Hettie 21 april 2010

Geweldige mensen die zo liefdevol voor Tevke gezorgd hebben! Dat is echte dierenliefde!! Zou willen dat iedereen zo goed voor zijn/haar dieren zorgde dan was er geen dierenleed ook. Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Tevke.

Pia 21 april 2010

Ik vind het niet normaal dat als je hond niet meer kan lopen je hem dan in een zebra-kar gaat vervoeren!

spikkel 21 april 2010

de baas van Tevke is erg goed voor het hondje .zal vast een leuk leven daar gehad hebben .hulde voor het baasje.

pieter 21 april 2010

ik vind het heel zielig voor uw ik heb namelijk altijd al een hond gewild ik ben namelijk nog maar tien jaar,ik wens julie sterkte toe

M 22 april 2010

Pia voor jou is te hopen dat je nooit in een rolstoel terecht gaat komen. Want dat is ook niet normaal toch? Misschien had je een tijgerprintjes karretje leuker gevonden? Ze verkopen wel buggy's voor honden! Geweldig voor dieren die zelf niet goed meer ter pootjes zijn hoor! Ik zou er zo 1 kopen als mijn hondje niet zo goed meer kon lopen. Mooie oplossing en zo kunnen ze nog een poosje mee in hun honden-leven.

annet 22 april 2010

pia zolang een dier geen pijn heeft en met hulp nog kan leven is dat toch geen probleem? Mensen laat je toch ook niet inslapen als ze in een rolstoel zitten? Wat maakt het uit dat de hond in een karretje vervoerd word het beest kwam in iedergeval nog buiten . Je kan zeggen wat je wilt maar deze baas heeft alles gedaan wat hij maar kon doen en nam de moeite om het beest nog een waardevol leven te geven. Mensen zat die daar te beroerd en lui voor zijn en een spuitje laten geven voor hun eigen gemak pups zijn er zat dus hup hond die jaren trouwen dienst bewezen heeft maar inslapen en op naar de volgende. Dat is pas niet normaal

annet 22 april 2010

Pieter ontzettend lief dat je meeleeft met deze mensen . Jou tijd komt vast ook nog wel dat je een hondje krijgd

dennis 02 augustus 2013

mooiste hondjes die er zijn ik heb ook een jack inmiddels nu 18 jaar misschien is ze ook al bijna de oudste ,altijd moeilijk als je dierbare hondje er niet meer is

Cris melser 11 juli 2019

Vreemd mijn Jack Russel is 21 jaar dus Tevke is en was niet de oudste maar Gipsy is de oudste van de wereld