Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Discriminatie in Veere??

7.242 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 20 apr. 2010
Jan Mosmans wilde voor 1 van zijn zaken wat jongens in diens nemen en zette dat zo in de krant. Het anti discriminatie bureau Zeeland vond dat dit in strijd was met de gelijkheidswet en maakt Mosmans daarop attent. Die was not amused.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lawfull lady 20 April 2010

ja jammer hé dat meneer zichzelf aan de wet moet houden. net alsof dames geen lampje kunnen maken. wat een middeleeuws vooroordeel. zeker SGP aanhang die vrouwen discrimineren en naar het aanrecht verwijzen. die lopen ook continu de rechtbank in en uit wegens discriminatie tegen vrouwen.

PIPO 20 April 2010

Nederland is ZIEK!!!!!!! Ernstig ZIEK!!!!!!!! enne..... lawfull lady waar heb jij de afgelopen 20 A 30 jaar gezeten????

Iwan 21 April 2010

Tsja echt zielig man Hahah en dan noemen ze dat discriminatie ? Kijk beter om je heen...

lawfull ladt 21 April 2010

@ pipo, niet aan het aanrecht in ieder geval. al eens van gehoord ? emancipatie ? nee zeker...

Anoniem 21 April 2010

Natuurlijk moet het anti-discriminatiebureau blijven - maar laten de medewerkers dan alsjeblieft ingrijpen waar écht gediscimineerd wordt. Daar hebben ze hun handen voldoende aan vol...

discriminatie 22 April 2010

"waar echt gediscrimineerd wordt". kan men dan discrimineren in het soort discriminatie ? b.v. discriminatie tegen vrouwen is minder erg als discriminatie tegen b.v. allochtonen ? volgens mij snapt de helft hier niet eens het concept discriminatie.

boerka 24 April 2010

het is toch schandalig hoe sommige mensen in nederland vrouwen nog steeds behandelen alsof het de middeleeuwen is. straks moeten we nog een boeka op van die extremistische politieke partij. ik vind het allemaal maar engerds. geen wonder dat ze hun vrouw moeten onderdrukken. vrijwillig blijft daar toch geen rationeel denkende bij.

de kenau van oostburg 24 April 2010

zijn ze weer terug ? de echte kerels die vrouwen mishandelen ?